danielsquotidiano

2012-04-30
09:58:33

30 April
Hej!!

Kom på i morse att de bara 6dagar kvar tills ja fyller 32år :) ja personligen känner mig inte så gammmal, och det är bara en siffra egentligen, är iaf första gången på många år sen ja inte har ångest över en högtid, och det är väldigt possitivt för mig, och ett stort framsteg pga mycke skit sen förr.

Träningen igår gick väldigt bra, samt så är det gött o se att allt slit börjar ge resultat av konturer och mindre fett % på kroppen.. MEN blir ja någonsin nöjd, svar NEJ..

Skavsåren är värre idag, funderar om ja kan smörja in med något samt så får det väll bli typ cardio på cykeln närmsta dagarna så skiten får läka.. Ska iaf inte sitta på arslet o suga på tummen för lite skvasår, bara hitta alternativa cardio metoder  ist :)

Lite mått: 94,5cm på tjockaste stället på magen (Hade 92cm som minst förra året)
Vikt 89,1kg morgonvikt
Är ca 4kg tyngre iår på samma mått som förra året, så något har hänt under hösten/vintern slit iaf.

Hittade detta på en annan internet sida, tyckte den var bra så ja kopierar den!

Många lägger mycket tid på smådetaljer kring träningen men glömmer de viktigaste punkterna för framgång och nå sina mål. Vi listar här de 5 viktigaste punkterna för att komma långt i sin träning.

1. Vila tillräckligt
Det gör inget om man säger det en gång för mycket. Det är under vila du bygger upp kroppen och utan vila är det större risk för skador och nedbrytning. Se alltid till att kroppen får den återhämtning som krävs innan nästa träningspass.

2. Tänk på kosten
Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt eller lägga på dig muskelmassa så spelar kosten en enorm roll i ditt slutgiltiga resultat. Tänk på vad du stoppar i dig och vad du behöver, tänk även på när och hur mycket du får i dig i förhållande till vad du vill uppnå.

3. Strukturera upp din träning
Ett träningsprogram är ett mycket bra hjälpmedel i din träning och för att du ska uppnå dina resultat. Oavsett om du tränar styrketräning eller löpning så kan du nå större framgång med ett bra träningsprogram.

4. Lyssna på din kropp
När det gäller skador är det alltid bäst att lyssna på sin kropp. Börjar det göra ont på en speciell del av kroppen kan det vara klokt att sluta träna den delen. Ignorera aldrig tecken på skada

5. Hitta motivationen
Det går inte att undgå att motivation spelar en oerhört stor roll i om du kommer nå framgång eller inte. Med motivation kan man komma hur långt som helst. Försök hitta motivationen till träning.

 

Bra krydda  om ni vill göra tacos o slippa ha i färdiga tacos kryddor som är fulltsmetade med druvsocker..

Ge eran sambo,vän eller familjemedlem en kram idag, är faktiskt vår ute :)

Jag för ca 4 år sedan, var inte i topp form på den tiden

2012-04-29
12:14:07

29 April
Hej!

Har haft 2 dagar vila ifrån gym samt jogg, bara kört PW ca 8km per dag.. Haft det lugnt o gött bara :D

Men idag är det tebax till vardagen igen, ska köra halvkropps pass på gymmet samt extra mage o traps ssen tror ja jag ska ut o jogga, fått skavsår av dom nya skorna tyvärr, men men bara bita ihop o köra på!

Och så känns det helt okejj att solen o värmen är tillbaka, hoppas den är här för att stanna!!!

Har köpt multivitaminer med omega 3 i samma tablett, skit smidigt o slippa ta flera tabletter på morgonen samt kvällen :)

Längre inlägg imorgon, måste ut i solen :)

Nya salvan ja köpte för min torrhet i ansiktet, dock var det dyr för så lite salva. (159kr för en liten tub)


Världens godaste smotihe Kiwi smak :D


Multi vitaminen med omega 3 i ja köpte, finns på apoteket.


Kass bild på dagsformen
2012-04-25
15:05:27

25 April
Hej!

Drömde att ja slogs med någon inatt, så när ja vaknar så har ja världens bula på smalbenet så troligtvis har ja rest mig upp o sparkat i soffan eller sängen hehe.. Konstigt det kan bli ibland :P

Imorse så hjälpte jag min gamle far o byta te sommar däck samt körde han till kyrkogården så han fick plantera blommor var även med o handlade med han, saker han ändå glömde i min bil hehe, Mien nu har han matvarorna iaf!

Sen åkte ja själv te intersport o hämtade ut mina nya nike lunarglide skor som dom var jävligt snälla o ordna åt mig te grymt pris... Så nu slipper ja mina trasiga skor ja anv o PW i... Tack personalen på intersport!!!

Ska även klippa mig idag börjar bli långhårig, samt så blir det gymmet!

Mår underbart bra för tillfället hoppas det håller sig, pirr i magen o såna känslor som man ska ha när våren kommer :D

Samt går det sjukt bra på gymmet, längesen ja hade sådant tränings sug!

Dieten går framåt, kommer köra 6st pass gym med 4st pass jogg i veckan  samt 7-10Km PW varje dag under Maj månad.


Börjar släppa fet på bröstet iaf


Mina nya skor, är så tacksam!!


Även hyndan fick sig lite present idag!

2012-04-24
09:38:33

24 April
Godmorgon :)

Igår: Så tog ja det mest lugn o kollade på film.. Kollade på american gansgter (riktigt bra film, ladda ner den om ni inte sett den)

Sen vart det gymmet, och där gick det väldigt bra.. körde chins igen, men vart bara 13st igen. Verkar som ja fastnat där.. Så sista 2 seten vart det superbreda och långsamma med 2-3sekunder stopp längst ner efter varje reps. vart 7st då ist, men tar så mycke bättre på latsen.

Sprang även efter passet, vart 15minuter på 3km på A9. Så det var ett nytt PB iaf :)

Kollade även på karatefylla igår, fy fan vilket kiss och bajs humor det var igår, men är sådant dålig humor som ja tycker är rolig!!

Idag: Har ja ingen planerat förut att ja ska köra med jack på gymmet sen, han ska lära mig frivändningar bättre.. Ska bli intressant o se hur det kommer gå, för ja är världens stelaste person haha

Efter frivändingarna övningen så ska ja köra mitt pass som är bröst/biceps idag.

Sen hörde ja en sak på nyhetsmorogn imorse, vi har bleve ca 7kg tyngre i genomsnitt dom sista 30åren. Och det är väldigt mycke faktiskt.. Men vi går väll mer o mer mot usa i fetma och övervikt tyvärr..

Såg att arla ska släppa mjölk o andra produkter med högre protein i, är intressant att den vågen har kommit nu.. Men så länge priset inte drar iväg samt att dom inte tillsätter som extrma mängder kollydrater så köper ja gärna mjölk med högre %

Får pengar imorgon, dom är grymt efterlängtade kan ja säga..

Lite bilder
Som ni ser på kortet så har ja några kg kvar innan magen sitter där.. Har konturer på magen om ja spänner mig o det är morgon typ hehe. Men får ja bort 5-6kg te så kommer det bli hyffsat iaf.. Tror ja behöver sola, känner mig lite blek ;P Ospänt kort ska ja väll säga också..


Detta är arla produkterna

2012-04-21
11:37:51

21 April
Hej!

Vi har diskuterat på gymmet hur lång ringleden är, så imorse tog ja den som morgon PW enligt min gps på mobilen är den 5,33km :)

Får ingeting gjort idag utan min concerta, en sådan lätt sak som att diska tex är världens projekt.. Och ja känne mig gött jävla rastlös nu samt så vet ja inte va ja ska göra ikväll..

Värsta fall får det bli en film o soffhäng men är jou inte det roligaste tyvärr..

Ingen träning idag, sparar mig tills imorgon!

Så HOPPAS ja att det ska bli solbrillor o linne väder snart :D

Hopps alla får en trevlig o bra lördag, samt ta lugnt med alkoholen!

Längre inlägg imorgon

Är väll såhär vi killar ser oss själva i spegeln :D


Grabbar som har gjort allt, men egentligen bara sitter framför datorn har ja stött på för många av!


Var i ganska okejj form förra året, ärligt så tror ja faktiskt inte ja klarar det iår...2012-04-20
18:46:26

20 April
Tja!

Skulle egentligen haft vila idag men hade så tråkigt så ja drog ner till galaxen och  körde underarmar sen vidare te hultet för 2,5km i regnet.. Men de var tungt o segt, men nu är det gjort :)

Men nu ska det bli vila lördag/söndag från måndag ska det köras 110% på gym o kost samt jogg, första ja ska göra är att få ur allt jävla vatten ja har i kroppen, samt dom sista kg, de löser ja genom o köra typ av LCHF diet.. Dock kommer joggen bli lidande PGA av mindre kolhydrater.. Men men hellre torr i kroppen än o kunna springa långt och lyfta tungt på gymmet;)

Sen är det helg o nyktert igen och städat, enda träliga är att ja inte får nya concerta innan måndag PGA av slarv av mig.. Så är mitt humör dåligt eller är ja hetsig av mig  så ta inte åt er..

Här är en länk till er som undrar va det är ja stoppar i mig för medicin: http://www.1177.se/Kalmar-lan/Fakta-och-rad/Lakemedel-A-O/Concerta/?ar=True

Annars så är livet på topp igen, börjar komma in i rutiner och förhopningsvis är våren här snart så man kan få vårkänslor samt massa extra energi av solen :)

Ha en bra fredag :)

Det såg lockade ut på hultet :P


Pappas katt, och är thomas gamla katt


Jag som liten :)2012-04-19
19:51:49

19 April
Godkväll!!

Vägde mig och mätte mig imorse, det var possitivt nergång på medjemåttet iaf :) Mått över längst ner/höfterna 95cm och morgonvikt på 90,5kg.. Kommer klara under 90kg innan april månad slut..

Körde ben samt mage på gymmet idag, hade NOLL energi, så ja väljer o vila fram tills på söndag ifrån alla gym samt jogg.. Ska bli skönt faktiskt men kommer vara grymt rastlös hehe. Men sen är det nya tag!!

Annars idag så har ja bara tagit det lugnt, somnade efter lunchen idag, bara det är tecken på att kroppen skriker efter vila.

Såg en reklam film ang duschtvål som var motverka torr hud, och ja har grym torr hud efter min medicin, så det ska bli intressant o se om den är bra, luktade gött iaf :)

Är det någon som vill göra något i helgen får gärna höra av sig, ska vara nykter o städad.

Funderar o köra några pass på badhuset, kul med varition på gym o träffa lite nytt folk, samt få lite miljö ombyte några dagar.

Denna bild tog ja ifrån facebook, grymt ensamt på nätterna!


Detta är duschtvålen ja köpte (Hade ändå slut, o vill jou lukta gott hehe)
2012-04-18
10:39:56

18 April
Hej alla!!

Igår: Gymmet gick sådär, börjar kännas som sirap i kroppen på passen, så ja ska lägga om kosten igen o lägga in mera kolhydrater innan passet samt mellan gymmet och joggningen. För nu dricker ja bara en Eaa innan ja ska ut o jogga, så ja tömmer glykogen föråden direkt när ja joggar samt har gymmat innan.

Sprang med mattias igår, var fint jobbigare när man pratade och så kändes det segare när ja inte hade musik i öronen.. Du var riktigt duktig mattias, det var hans första 3km iår utomhus :)

Idag: Tog en lite långsamare PW idag men gick 5km, de var skönt o bara lyssna på musik o gå runt lite. Och så tvättar ja o ska städa lägenheten samt så ska ja ner o köra mitt halvkropp pass idag med höga reps, gillade det passet :D

Sen livet som student börjar bli rejält träligt, haft ca 2200kr i månaden o leva på sista månadarna.. Men har lärt mig o leva snålt, men idag kände ja mig lite nere  när vaknade o upptäckte att ja har ca 100kr kvar o leva för denna månad.. Men vart på bättre humör när ja tänkte  att jag iaf har tak över huvudet samt vänner o ett bra liv nu, även om ja är fattig :)

Enda ja vill är o få ett jobb så ja kan börja betala av mina skulder ja har till kronofogden, så det iaf minskar med skulderna dit..

Så ja hoppas att någon arbetsgivare ger mig en chans o visa framfötterna, har sökt jobb o så :)

Sen ska ja köpa mig ett par nya promenadskor när ja får pengar i framtiden, dessa var många månaders sen dom skulle ha kastat. Men har inte råd med ett par nya så dom får funka ett tag te :)


VILL HA SOMMAR NU!!!
2012-04-17
10:49:44

17 April
Hej!

Igår: Klararde inte 15st chins med gjorde iaf 13st, så ja får väll vara nöjd så. Börjar även  känna på passen nu att det börjar gå segt pga kcal underskott.. Själva passet var trögt o inge tryck..

Sprang även 3km på 15:21, så där gjorde ja ett PB, men var så slut så att det rann svett av mig samt så trodde ja att ja skulle dö hehe..

Kollade film o tog det lugnt på kvällen, ska börja ta det lite lugnare på kvällarna te tex en film, känns skönt o varva ner lite (Film tips sökes) :)

Idag. Vägde mig imorse 91,2kg, så där börjar ja tappa bra.. Så nog inga problem att ta mitt mål att vara under 90kg innan april månad slut. Påtal om mål så är skjort målet klart, hade den på mig i lördags, passa fint nu :)

Ska säta upp nya mål, men vet inte hur stora eller vilka mål än!

Annars idag så blir det bröst/triceps på gymmet samt ut o jogga sen..

Som ni märker går mina dagar typ på rutin, samma saker hela tiden.. Dörför ja försöker göra många saker på helgerna ist :)

Ska göra köttfärsås idag på 5% nöttfärs


DETTA ÄR MITT MÅL ATT SE UT IÅR IGEN, HELLRE BÄTTRE FORM
(gammal bild)2012-04-16
14:51:29

16 April
Tja!!!

Idag började skolan igen, kan säga att var segt o gå upp klockan halv 7 för att ta en 4,2km PW innan frukosten. Men efter några meter så var tröttheten bortblåst o det var bara gött :)

Har även kollat på rättegången om brevik en stund, helvette vilken sjuk media kåt man.. Han borde dom ha rättegång för i en bunker utan kameror eller publik, då skulle inte jäveln sitta o flina som han vore en kändis.. Frågan är om han förstår va han har gjort!?

Ska ner te gymmet för Rygg Baksida axlar samt måge idag, ska satsa på PB i chins med 15st på en vikt av ca 93-94kg.

Annars så går det framåt med dieten, tappar bättre på magen nu tex, så det kommer bli bra de där tillslut :)

Har tips på en glass vi kan äta som vill hålla nere kcal i sommar. Calipo Shots innehåller bara 25kcal per glass och den var faktiskt god :D

Var nykter på bells i lördags, var faktiskt trevligt som fan o dricka cola o snacka med folk!

Denna pasta ska ni köpa kostar lite mycke bara 34kr för 250g MEN kolla stapeln längst te höger i näringvärdet och den finns på coop och så köpte ja en te mig själv.. Tack Maria för tipset te pastan!!!


Glassen ja pratade om som hade 25kcal per glass :)


Var gött i skärgården igår :)


Ska te mamma och broder thomas grav o tända ett ljus ikväll
2012-04-14
10:19:41

14 April
Hej!!!

Blir ett kort inlägg idag, SKA ut i solen.. Första dagen på mitt påsklov det är sol!!!!

Ska över te KD idag o synda med glass och bara må gött, PW imorse var grymt seg, känns att ja kört på denna vecka med träningen.

Men nu är det vila hela helgen :)

Har även rakat av min matta på brösten, fy fan vilket jobb.. Hade ingen rakapparat så ja fick ta en rakhyffel haha

Sen är det 100år sedan titanic sjönk idag, så det blir o kolla på lite dokunmentär om det som går på tv senare idag:)

Ha en bra dag allla i solen!!!

Längre inlägg imorgon :)

Vcker bild o text


Haha så sant :D
2012-04-13
09:06:00

13 April
Hej!!

Igår: Så körde ja mitt halvkropp pass, kan säga att det ska in på schemat, aldrig haft sån pump i kroppen o varit så slut efter ett pass, har även grym träningsvärk idag.

Passet var upplagt att ja körde Bröst/Axlar/Tricpes/Biceps/Mage/Rygg (Inte i den ordningen men dom muskelgrupperna)

Kör 3st olika övningar per muskel MEN bara ett set per övning samt och lätta 15reps

Tex Biceps då:  15st reps  dubbel biceps i cablecross, 15st reps hantel och 15st reps drag med rep i cablecrossen. Det var hela biceps övningen.

Tog även 3 skopor crack PWO, går faktiskt ner på 2st igen, susade i huvudet o svettades ännu värre än ja brukar hehe.. Faktiskt crack som ja har varit mest nöjd med av alla PWO ja prövat :)

Vart även 1,32mil Cardio igår. 1,02mil PW och 3km jogg på A9, så dagen igår är ja rikitgt nöjd över om man tänker på träning!!

Klippte mig också.. Vart lite för kort på sidorna men det växer ut :)

Idag:
Vart den en 4km PW innan frukosten:) På gymmet är det ben samt bålträning på schemat, ska även vara nykter o städad hela helgen.

Är påväg o bli så där manisk som ja var förra året på dieten, tog bort 1-2st makaroner tex som vart för mycke. Hällde upp mjölken med DL mått för o få den exakt osv.. Måste tänka att det inte blir så.. För det blir bara sjukt till slut..

Tex kunde ta PW mitt i natten o såna goa saker, nästan så ja vägde smöret ett tag, då är det illa.

Så om ni märker att ja börjar bli för petig med allt så SNÄLLA säg till.. För iår har ja ingen som säger te mig på hemmaplan.. är egentligen sjukligt betende när det går överstyr..


Avslappnad bild på min än såläge för tjocka mage.


Mitt nya bankkort som kom igår, visste inte va ja skulle ta för motiv så ja tog ett par måsar :D
(Tog bort några siffror.... Så folk slipper oroa sig)
2012-04-12
09:43:19

12 April
Morgon!!


Igår: Var det såna dagar ja älskar, ja hade fullt upp hela dagen.. Åkte te Kga med thim för han skulle köpa micro på elgiganten o så fick han dogges egna cykel på köpet :)

Tvättade kläder och städade min stora lägenhet på typ 30kvadrat hehe

Sen var det hem o vidare till KD för att träffa en vän o kolla på stan samt gick till gymgrossisten o köpte protein bars samt en ny PWO. Crack hette den o funkade riktigt bra, inga depp biverkningar på den samt ja hade bra fokus på passet på bara 2st skopor, ska testa 3st skopor idag bara för att testa hur den funkar!

Köpte ja även en ny toa sits för den har varit trasig i typ flera månader men ja är inte så snabb o köpa saker, men nu är den ditskruvad o vit o fin :)

Vart även ett bra biceps/axlar pass, samt en kvälls PW 4,? (Kommer inte ihåg)

Idag: Startade ja dagen med en Eaa sen gav mig ut på 5,6km PW, och nu käkar ja min vanliga frukost 2st XL ägg med en proteinshake

Ska testa o köra ett överkropp pass idag med höga reps (12-15st) tex 1-2övningar per muskelgrupp.. Funkar de bra så lägger ja in det 1gång i veckan :)

Har gått ner till 92,4kg samt så har ja tappat 1cm runt magen.. Så det är värt o ligga i flickor o pojkar :)
Dock, tappar ja egentligen SKIT dåligt över magen, vette fan varför det inte plockas därifrån iår.. Men hoppas det släpper.. Annars får ja vara smal tjock te sommaren hehe ;)

Annars idag blir det bara lugn, är det någon som vill göra någon så är det bara o höra av sig :)

Bild på nya PWO

Saknar er mamma o broder, var tunga månader i mitt liv de där när ni gick bort inom ett år bägge två. (Som tur hade ja stöttande flickvän då som hjälpte mig sjukt mycke under den tiden.. Tack för allt  Maria!!)

Låten vi spelade på broders begravning, den har ja spelat mycke o gråtit till.
2012-04-11
10:08:17

11 April
Godmorgon!!!

Igår: Börjar få tempo på styrketränings passen nu, mindre snack o mera verktstad.. Sen flyter allt på riktigt bra vikter o så :D dock har ja hoppat joggen pga det är svårsprunget i skogen när det har regnat, så det har bleve PW ist! Men kör på igen när vädret har bleve bättre.

Vart även tacomys hos johan o kollade på hockey o tjatade lite, var trevligt som fan :)

Idag: Är det den stora tvätt dagen samt så ska ja städa lägenheten och även ta mig en tur te marken.. Hoppas ja inte får nougat nojja idag.. Då köper ja minst ett halv kg o trycker i mig.. Då kommer ja få kämpa o få bort dom kcal iaf haha

Ska även en tur till gymgrossisten i KD för lite jack 3d inköp samt såna goda proteinbars.. Och en tur te gymmet för axlar/Triceps ikväll.

Gillar den här bilden samt innhållet


Snart kommer ja i den slimfit M skjortan :D (Gammalt kort)
2012-04-10
09:18:12

10 April
Godmorgon!!


Igår: så vart det PB på chins 11st i första och 10st i andra,  5st i sist set, kort vila mellan seten. Faktiskt så gick hela gympasset bra!!

Sen hände det inte mycke, satt o kollade på Alcatraz och tyvärr somnade jag i andra avsnitten.. Men ska ladda ner det idag :)

Idag: Vart en 3,6km PW i regnet imorse, folk tittar på en som man är idiot så fort man är ute i "onödan" när det regnar.. Snälla det är bara lite regn, man dör inte av det!!!

Ska även under en tid sänka maten till 2000kcal INNAN cardio, så ja kan höfta med att intaget kommer hamna mellan 1600-1700kcal per dag, Vet att det är lite, men väljer o göra detta för o testa hur kroppen reagerar på det.

Till er som inte riktigt vet hur mycke  ca 1600kcal är, så är det ungefär samma kcal i 300g olw chips påse :)

Och tabletterna ja började med, gjorde så ja svettades extra mycke på passet, så snart kommer det se ut som jag har duschat efter varje pass hehe (Om dom funkar, det vet ja inte alltid skeptiskt till sådant)

Lyckades även imorse o radera ALLA kort i mobilen, så nu har ja inga kort o lägga upp under min resa ifrån svullen till mindre svullen.. Ska kolla om man kan på någon sätta rädda kortet, är jou kort sen förr också som ja gärna hade velat haft kvar.

Annars så händer det inte mycke i mitt liv, känns som allt står stilla och jag blir mer o mer rastlös för varje dag, kanske ska köpa mig ett pussel o grejja med på kvällarna, så ja får bort det värsta rastlösheten. Eller tanka bilen full o ta med sig några kr o göra en roadtrip kanske vore en idé2012-04-09
08:46:40

9 April
Godmorgon!!

Har inte skreve på ett tag, men ska skriva varje dag under lovet nu :)

Kör på med gymmet som vanligt, har faktiskt släppt bra med vikter!  sen har ja ökat joggen till 4km och medel hastighet på 5,38min per km, men ska ökas 0,5km varje vecka tills ja uppnår mitt mål som är 6km i bra tempo..

Har även funderat o vara med på harsprånget iår, ska övertala johan o följa med också (han verkar intresserad iaf) :)

Under ca 17 dagar ska ja testa en fatburner produkt, är värt o testa när ja ändå fått den gratis.. Ökar ämosättning tydligen och biverkning är att man svettas extra mycke.. Och som alla vet svettas ja redan som en gris, så det är tur ja sover själv på nätterna haha :P

Annars i livet går det upp o ner varje dag, ena dagen är allt skit bra andra dagen så känns allt skit igen, är mycke pga av min medicin tyvärr.. Men mest jobbiga är att vara själv på kvällar och så, är van o ha någon där o prata o umgås med på kvällarna men nu är själv i kristinehamn..

Men efter regn kommer solsken som man säger.. Bara bita ihop, har träningen o så hade allt kunnat vart värre :)

Lite måt:

Morgonvikt: 93,1kg
Magmått största stället/överhöfterna: 98,5cm (Gått ner några cm där)

Kår hårt för BEACH 2012 gott folk :D
2012-04-01
14:10:03

1 April
Hej!

Igår så var ja på party hos stöllbengt, han fyllde 30år. Var riktigt sköj :D
Sen vart det bells, men gick hem tidigt för ja skulle börja jogga idag o börja sköta mig bättre!

Idag: Åkte upp till hult o tänkte köra intervaller, men då krånglade programet.. Så det vart PW/Jogg i den mån ja orkade, var skönt o jogga faktikst, men har riktigt kass kondis.. Så nu har jag satt upp ett mål att kunna jogga 3km utan o stanna innan sommaren :)

3km kan låta kort, men ni får tänka på att ja inte joggat på typ 1 1/2 år, därför ja sätter målet lågt!

Sen ska ja även vara nykter hela april, för ja känner att det har bleve mycke på sista tiden med alkohol..

Så april-sista maj är mina diet veckor nu, så nu ska det kämpas.. Vill bli av med ca 8kg, så det är 1kg i veckan:) Tippar ja hamnar typ runt 85kg morgonvikt när ja är klar, då borde ja vara i hyffsad form ;)

Blir även o kolla hockey idag., hoppas färjestad tar det idag :D

Köpte en ny färg på klockan, gött o kunna variera på rött o vitt (har en röd sen tidigare)

Åkte jogg skorna på, bästa köp ja har gjort är ett par ordentliga skor (anv mycke när ja gick ner så mycke i vikt för 2 år sedan)