danielsquotidiano

2012-05-30
22:21:31

30 Maj
Heej!!

Sista dagen på den planerade dieten, men som sagt kommer köra på längre men inte lika hårt/seriöst.. Är hyffsad nöjd men inte så form som ja trodde iår.. Har ingen annan än mig själv o skylla, slarvat lite med kosten/cardion osv..

Men har iaf tappat ifrån då jag började lite smått i slutet av november tills dagen datum tappat 13kg kvällsvikt, men låg ett tag på minus 16kg på kvällsvikten.. Men men så de kan bli :)

Så man kan säga ifrån 106kg till ca 93kg (Kvällsvikt ligger på nu) på 8månader men själva seriösa dieten var 10veckor lång, och då ja gick ner mest samt fick mera konturer osv.

Men får iaf vara nöjd med det jag lyckades med, och förhopningsvis så kommer det bli lite bättre form innan sommaren är helt över :)

Tappat ca 10cm runt tjockaste stället på magen också..

Ska försöka uppdate bättre!!

Lite bilder

Tagit för precis 10veckor sedan, när det seriösa delen började på dieten :)


Nytaget kort

Lite vener på bröstet2012-05-20
21:17:32

20 Maj
Hej!!

Idag har det varit gött i solen samt har ja tillbringat princip hela dagen med sophia, vi har käkat glass i skärgården och åkte te mariberg o satt ve vattnet o bara tog det lugnt! och så har JAG varit  på konstutställning hehe.   Och så vart det o grilla körv i det underbara vädret :P

Tyvärr har hon åkt hem nu, så tillbaka te vardagen med kost o träning!!

Har bestämmt mig att ja inte ska tänka de där vill ja inte testa/prova.. Så nu ska ja aldrig säga nej om någon frågar om vi ska göra något nytt  eller testa någon nya saker.. Kanske ja kan hitta en ny hobby som ja aldrig skulle hitta annars :)

Drog även te badhuset gymmet o körde ett hårt halvkropp pass, skönt o se att formen finns under späcket!! Tog även ett magpass på galaxen mellans ja var ute på PW förut :)

Resten av kvällen kommer det bli nya sällskapresabn filmen samt soffhäng!!

Linne o solbrillor blir det  hela veckan så ja får färg på kroppen, för det ska bli sjukt bra väder och då ska man passa på :D

Lite bilder:


2012-05-19
07:51:01

19 Maj
Hej!

Har inte skreve något på ett tag, men ska försöka ta tag i det igen :)

Dieten har spårat ur lite sista veckan, väldigt högt kcal intag, men det är det slut med på söndag kväll!!
Har dock PW/Joggat 4km varje morgon innan frukost varje dag, samt så har de bleve en lugn 4km promenad på kvällen..

Samt så har ja bytt gym te badhuset, och det har gett mig massa ny tändning på gymmet samt deras öppentider är grymma!!! 06-22 på vardagar

Kör ett väldigt skumt schema förtillfället 3pass i veckan är halvkropp med högreps (15st per övning) Och resterande av 2pass kör ja komplettering av Ryggen/Axlar Biceps/Triceps. Alltså 5pass i veckan :)

Idag  blir det o åka te Gymgrossisten i KD o kolla in deras nya sortiment samt så ska ja te marieberg o kolla på bilar och så blir det gymmet självklart :D

93kg väger ja på bilden, sälformen 2012 (Taget idag)