danielsquotidiano

2011-06-30
08:45:37

30 Juni
Godmorgon!!

Körde teknik träning med johan på bröstpasset iförgår, var grymt intressant att kolla hur dom gör som kan det. Så läde han mig lite av grunderna så, så det är bara jag nötar på så kommer ja få den där svanken snart :P

Igår så låg jag ute i skägården och läste en bok och solade lite, var gött som f*n de lär det bli flera gånger i sommar om vädret står i sig vill säga hehe

Käkade pizza med maria på träslottet och glass i skärgården, tog det mest lugnt resten av dagen sen.

Påtal om skräpmat så har jag bleve helt torsk på godis samt glass, så jag kommer vara riktigt rund o fin om jag håller de här höga kcal intaget i höst/vinter, Men då kommer det se riktigt bra ut sen när ja byggt lite massa under flötet på kroppen, när jag ska skala av det till våren 2012 :D

Idag ser det ut som det kommer bli klockrent väder igen så vi får se vad som hittas på under dagen!!

Har iaf bröst/Triceps idag på schemat, jag sneglar mera o mera på att köra ALLA pass på brogårds gymmet i höst.

Tog lite mått på kroppen spänt läge (Inga värsting siffror dock)

Bröst/Ryggvidd 114cm (V-ryggen börjar smått komma fram)
Biceps Lite mera än 40cm (Typ 40,5)
Triceps 36cm (Rakarm neråt spänt)
Underarm 33cm
Lår 57cm
Vader 41 (Disco vader)
Tjockaste stället på magen 94cm
Vikt ca 95kg kvälls vikt

(Kommer bli mycke bättre siffror te vintern)

Lite bilder:

Klockan var några minuter efter 10 utanför systemet när han ställde ner flaskan.(Dom öppnar klockan 10) Stog iaf en "känd alkis och halsar den. Blir ledsen inombords när ja ser dom.

Tatto jag gjorde, men skulle gjort massa mera men svullna upp så.
2011-06-28
09:09:17

28 Juni
Godmorgon :)

Igår så vart det första passet med bara rygg samt 10reps på övningarna, kan säga att ja var bra slut efter 3 övningar och då hade jag 2st kvar :) Dock testade jag och svsluta med chins, det var inte det smartaste valet som slutövning, vart 5st tunga reps på varje set hehe

Så idag har daniel träningsvärk i ryggen :P

Tog även en PW genom skogarna på stenstaliden, var gött som helst samt så noterade jag att dom har slängt upp en grill plats efter 2,1km spåret. Man kanske skulle testa den någon dag!

Idag ska ja till pratiken och få kläder och skit (vart på passagen) sen vidare ner till stan för och tatto mig på vänster armen, den blir troligtvis klar hel underarm idag :)

Har även teknik träning med johan ikväll på bänkpress, samt så ska ja köra mitt bröstpass på brogårdsgymmet.

Lite bilder

Maria matar en and på kalvön

Testade macroläget på kameran

Detta kommer bli mitt barn det :D2011-06-27
08:08:41

27 Juni
Godmorgon!!

Igår vart det en tur med stöten ut till sanvikerna sen promenad till kalvön för grillning. Hur fint som helst där ute samt så var det skönt med sammanlagt 6,2 km skogspromenad på köpet  också :)

Drog även en minigolf på sveriges skevaste banor ute på kfum, var bara och skjuta och hoppas på turen förde bollen till hålet haha.

Idag är det starten på det nya träningsschemat, så 5st övningar rygg idag med 10reps på varje övning så jag kommer vara gött knäckt imorgon hehe

Får se vad dagen erbjuder idag förutom träningen samt massa ärenden på stan och så.

Bilder:

Båten stöten

Båt mys

Fint vid kalvön

Osnyggt kort på mig hehe

Världens sötaste and :D

Skogspromenad

Minigolfen som JAG vann hehe

Bla Bla

Osnygg bild hehe2011-06-25
14:20:20

25 Juni
Heeej!!

Igår drag jag som sagt till sunne vattenland, var roligt som f*n även att vädret inte var det bästa så vart ändå trevligaste midsommar jag haft på flera år :)

Var vi och typ 8 personer till på hela området, så kö existerande inte :D

Grillade även och så :)

Idag är ja kass och sleten i halsen samt kroppen, så det blir inte många knop idag. Ska väll fösöka vila samt ta det lugnt bara!!

Gjort klart schemat också för träningen

Mån:Rygg 5st olika övningar på ryggen (Kommer anv remmar på alla rygg övningar)
Tis:Bröst/Mage
Ons:Ben/Underarmar
Tors:Triceps/Biceps
Fre:Axlar/Trapz
Lör:Vila
Sön:Vila

3set 10reps på alla övningar


(Testar detta några veckor från och med måndag)

Lite bilder:

Smidiga jag ramlar ner ifrån leksaken :D

Gummiring race!

Theo & Måns

Erik och jag

Fika måste man göra när man bulkar :D

Måns tar kort, vart en yrt kort :P

Erik & Theo

Erik & Linda

Jag & Theo åker rutchkana

Liten översikt av området2011-06-24
07:15:53

24 Juni Midsommar
Godmorgon!!

Igår så var roadtripen till KD  slutade med att bilen fick lämnas in på repration av hjullager och vi fick promenera runt i KD istället. Men nu är bilen som ny igen och mår bra  efter dramatiska omständigheterna den fick uppleva hehe:)

Var även inne på gymgrosisten i KD o kollade, bra sortiment samt trevlig kille som jobbade där, stötte även på östen där inne :)

Vart även en solning också men är lika blek som jag var innnan, tror det var många år sedan jag var
extrem blek som jag är nu på "sommaren"

Tjatade lite idér med stefan på gymmet ang lite scheman osv, alltid roligt o få andra synpunkter på saker. Skriver lite olika alternativ i helgen, men reps kommer vara 10st och 3set per övning är grunden på varje schema.

Idag är det midsommar och jag ska ja vara nykter och åka SJÄLV till sunne vattenland om en stund och träffa erik och linda med barnen där, frågan är inte om jag kommer vara barnet  själv där haha

Nej nu ska jag laga lunch till mig, den kommer bestå av 400g kycklingfärs med ost och massa saker i :D

Ta det lugnt ikväll pojkar o flickor!!2011-06-23
07:21:21

23 Juni
Godmorgon!!

Igår vart det ett bröst/triceps pass och började smått gå över till 10reps på seten istället för 6 reps som ja kört innan.
Och under helgen nu ska ja skriva ett nytt träningsschema, så från måndag blir det nytt schema samt 10reps på varje övning.

Har iaf träningsvärk idag i triceps, samt så ger variation nytändning i träningen :)

Körde lite bänk och testade lite teknik, men är fan inte lätt inte. Men det kommer väll med tiden så!
6or på 100kg var iaf inge större problem med min sältekniken i bänken hehe, körde även lutande hantelpress efter bänkpasset. Fy fan va vilken skillnad och lägga den övningen som 2:a övning, ingen grundstyrka alls samt vinglet som ja vore på sjön och tränade!!

Men hur som helst så ska det bli sköj och byta schema samt reps någon månad.

Annars igår så cyklade ja typ över halva stan men min racer cykel, satt o funderade lie på cykelsadeln igår. F*n gött och cykla hehe :D

Ordnade även en tatto tid, så början av nästa vecka ska ja köra klart vänsterunderarmen, så det förhoppningsvis blir underarm full nu, sen vill ja gadda ovansidan av bägge FÖTTERNA är så sjukt snyggt. Skulle faktiskt kunna tänka mig lotusblommor på fötterna, okejj lite tjejigt enligt vissa, men vem f*n bryr sig om det är kill/tjej stil, så länge man personligen tycker det är snyggt!!

Idag drog jag en PW, och det börjar kännas lätt och bra igen efter lite frånvaro pga att jag har varit trött o lat.
Ska även till KD på en tur senare idag och kika lite, gött o göra lite mindre roadtrips ibland

Blir det underarmar/Mage på gymmet.

Sen får vi se vad som händer och sker i daniel liv :)

Llite bilder:

Stel nacken pöjk samt blicken haha (Ca 94kg)

Duktig tösa <3

2011-06-22
13:58:48

22 Juni
Hejsan!!

Testade lite knäböj igår på gymmet, stel som f*n samt så har ja helt tappat tekniken i den övningen. Redan på 50kg så fick ja att kroppen ville göra "fällkniven" (lutar kroppen framåt i lyftet) Så ja MÅSTE börja köra den på extrem lättvikt för och få tekniken tillbaka samt få upp djupet på lyften, får ja bara det o funka så rasslar det bara till i vikter.

Köpte även nogger glassen på 0,5liter igår på coop, underbart att den har kommit i större förpackning, så man kan bulka glass efter maten :D

Idag har ja krånglat med lite med att jag inte fått någon hyreslapp pga att huset jag bor i har ägarna konkat, men verkar lösa sig som tur är!

Kollat på en j*vligt rolig film idag också, den måste ni se haha!!!
Get him to the greek heter filmen

På gymmet är det bröst/triceps på schemat.

Sen har jag inget mera  planerat under dagen, träligt med allt regn hela tiden :/

Lite bilder:

Jag som yngre, stenstaliden som syns i bakgrunden

Okänd ålder på kortet, hittade hos mamma. (Hittade inte ett kort på mig och pappa som liten, finns NOG inte ens ett kort på oss två ihop. Tragiskt är ordet ja tänker på om personen som SKA ha varit min pappa

Dagens outifit

Glassen NOGGER :D


2011-06-21
08:56:55

21 Juni
Morgon!!!

Igår: Ryggpasset igår var ett bra pass, fick stå över latsdrag med V-handtag för det drog så i axlarna när ja körde den övningen i full rom (raka armar i starten av varje reps). Så ja gick över och körde hantel "rodd" på bänk istället. Kunde dock köra riktigt tung på latsdragen med rakstång samt sittande rodd.

Testade även remmar med skinn istället för hård tyg jag har, det var stor skillnad på hur remmarna håll greppet i stången. Så ett par SKINN remmar ska inhandlas omg:)

Annars så var det bokläsning och bara tog det  lugnt som hände för mig resten av den dagen.

Idag: Drog en PW imorse efer flera dagar uppehåll ifrån det, är pga att jag är supertrött hela tiden och så känner jag mig inte hundra i skallen heller. Men ska FÖRSÖKA ta mig ut iaf några km varje morgon (några dagar i veckan) från och med idag.

Tycker fortfarande och kommer alltid göra att PW samt rätt kost är bästa dieten/deff. Spar så mycke på kroppen att PW ist för och springa osv. Men är man ute efter bra kondis och då får man slänga på sig löpar dojjorna ist för och PW.

Ska träffa en personn sen ang sommarjobb för mig, måste dock komma på vart ja kan vara och knega  i sommar (Om någon har idé. Skriv en kommentar till mig!! kommer INTE lägga upp dom kommentarna på bloggen)

Ben/mage på galaxen senare idag, annars så får vi vad resten av dagen erbjuder för spännande saker :P

Lite bilder från nätet samt gammal på mig

Hade roligt på den tiden vi lekte med jetski/vattenskoter (Ägde även under ett tag egna vattenleksaker, roligaste hobby jag har haft)
(Kortet taget samma dag, som det kortet jag står vid poolen med en öl i handen och är lite "större"

Fick av maria på fejjan, så j*vla söta!!!

Kör hårt på gymmet!!

2011-06-20
15:16:13

20 Juni
Hej!!

Blev ett lite senare inlägg idag pga ja vart på möten ang min sommar, fick en vecka till och hitta en egen pratikplats istället. Så ja ska fundera lite ang var ja kan tänkas trivas eller iaf utvecklas lite, men kommer jag inte på något  eller inte får tag på annan plats så blir det passagen. Tänker inte sitta på arslet hela sommaren iaf, är fint trött på att ha tummen långt upp i arslet!!

Ska dra ett rygg/biceps pass senare idag på galaxen, blir lite latsdrag samt så lägger jag in sittande eller stående rodd idag också. Skippar chinsen denna vecka, lite diskutioner med andra tränings intresserade  ska man variera latsdrag och chins, och inte  KÖRA dom  i samma pass.
Kan nog stämma för i förra passet var jag helt slut när ja skulle köra chins i sista övningen hehe. (Men finns 100 olika teorier ang VAD man ska köra eller inte KÖRA ihop) Så det är bara testa och se vad man personligen tycker.

Lägger upp lite filmer ifrån bröst passet som var lite taskigt för mig, Men även såna filmer ska man visa :)
Hade inte någon "tuff" musik o lägga in på klippen, så det fick bli windows 7 orginal mp3 musik som fanns på daton, därför de låter lite gayigt haha :D

Hade ingen film på jonas 50kg lyft, men detta var fina lyft också :)

Mitt halvkassa 47kg lyft, på det klippet så märker man min axel som bråkar ibland. Gör inte ont men finns ingen "kraft" i den ibland.

Lite cablecross drag.2011-06-19
07:52:38

19 Juni
Morgon!!

Skrev inget inlägg igår för jag var INTE så pigg samt min sedvanliga ångest dagen efter en blöt natt ute.
Fick ni svar på det :)

Fredagens gympass var fint tryck i baksida axlarna, ökade flera plattor på bakvända pecdecen samt i hantellyft så var det 17,5kg hantlarna istället för 15kg som ja kört på förut. Tackar maten för alla PB på sista tiden.

HAR dock starka funderingar och köra en månad iaf med lättare vikter samt 10reps på varje set, känner att kroppen behöver lite variation i träningen.

Tack ALLA för kvällen bravader i fredags!

Igår så vart det bara soffläge och lugnt typ, var med maria bara.

Idag är det stora tvättdagen samt så ska ja försöka kolla lite film eller läsa en bok. Blir iaf inge värre idag för mig!!

Åkte på och jobba i sommar
, så det blir väll klippa gräs eller liknade  (Jätta sugen och jobbar på ETT jobb där jobbet isäg inte ger SKIT, varken i efarenhet eller reffersen) MEN bita sig i tungen o göra det man ska göra och hoppas på sol så ja kan få färg på köpet :D


Kort o gott inlägg idag!2011-06-17
10:31:17

17 Juni
Godmorgon!!

Igår var det en båttur med thim och baby ut till kalvön, fint j*vla mysig ö och grilla samt gå  kika runt  i skogen. Går dagsturer med stöten ut till dom öarna. Kan säga att ta med sig grillsaker samt picknick och sin tjej/kille så är mysfaktor 5 där ute iaf på en 5 skala :D

Tack thim för turen, får bli flera gånger tycker ja :)

Annars så vart det god mat samt massorr av godis och andra godsaker, kommer se ut som en köttbulle snart i kroppen hehe. Men det är gott o äta vad man känner för och i stora mängder :D

Idag är det träligt för studenterna för vädret skull, men får hoppas det spricker upp för dom, så dom får en bra student!!

Ska kanske dra ett axelpass idag, beronde hur jag mår sen. Känner mig hängig o sleten i kroppen, typ som att jag börjar bli sjuk. Annars tar jag gympasset ihelgen annars :)

Får se vad som händer resten av dagen!!

Mys <3

Svettig ska man vara efter ett gympass hehe


Ha en bra helg!!


2011-06-16
09:22:03

16 Juni
Go Morgon!!!

Igår Avslutning i skolan var bra med tårta samt sjöng folk osv, så gav ja en blomma till en  lärarare som ja tycker ställt upp bra och förstått mina problem med ADD/Stavproblem/Läsproblem bra och hjälpt mig grymt mycke med saker. fick ingen conserta förrens halva skolan hade gått typ, efter det så gick det bättre i skolan :)

Fick även ett sms från bibloteket att min bok Den svenska gudfadern är inne, ska hämta den idag  (Är intresserad av självbiogarafier) spec folk som är intressanta kriminella till svenssons eller  sportfolk spelar ingen roll, så länge dom har levt ett anderlunda liv.

Så vart det  även ett gympass med Maria, Jonas, Anders och testade jag på 50kg hantlarna i hantelpress och det vart en knackig/dålig 2:a. Men körde på med 47kg samt 45 efter sen. Hela passet vart en halvt som halvt skit pass, men men ja kämpade på genom passet :D Jonas körde också 50kg, och det såg riktigt jävla bra ut i lyftet, tror han slog på med en 6-7 reps på vikten med fina lyft!

Anders drog ett PB på hantelpress också, Maria drog ett i snedbänk. Stefan körde knäböj och gjorde några reps på 150kg djupa var böjjen ska ja tillägga, det var också PB för han. Var bara för daniel det gick kasst för igår, men ALLA har kassa veckor/dagar på gymmet hehe :P

Testade även 60 minuter zumba efter gympasset, var faktiskt skoj som f*n :D Men jag har ingen motorik eller takt känsla för 5öre hehe. Men ska testa det flera gånger iaf! Fick med mig Sande på lite dans ska tilläggas, men han var grymt diktigt på de där. Sen var vi massa andra också. Thim, Matte, Fredrik, Peter, Niklas. Kommer ja tyvärr inte ihåg va resten heter. Men alla var duktiga!! Samt så var Elin och Gunilla bra och lära ut zumba te oss :)

När jag hade kommit hem i från zumban så hade maria gjort jätte fint hemma och gjort väldig god mat till mig, så fick jag en blomma samt en rakhyvvel och ett fint hjärta av henne :D Älskar dig Maria <3

Idag är det ingen spec bestämt, ska te AF och skriva in mig pga att jag har sommarlov nu. Så jag  måste ja vara inskreven. Framtiden vet jag inte nu, moklom eller grundvux är det som gäller iaf efter sommaren.

Underarmar/Mage på gymmet sen.

Bilder från igår:

Skolbok exempel på hur ett bra/strik hantelpress lyft ska vara jonas 50kg
(Bild 1)

(Bild 2)

Knackiga 50kg 2:an för mig (Ostikt och kasst lyft) kör hantlarna lite snett för och komma ner längre samt är det efter jag hade axelskada jag kör så

47kg vart de mycke bättre lyft för mig (Ändå tungt mot det har varit)

Hade inge bild när anders körde på 30kg hantlarna. Bra kämpat!

Stefan, tyvärr inga kort på 150kg lyfterna :/

Bild av galaxen samt min INTE så svettiga rygg o söta gym grabbar :D

Snyggaste minen 1 :D

Snyggaste minen 2 :D

Maria kör triceps

Mys

<3


Har massa flera bilder och några filmer ifrån passet, men lägger upp flera imorgondagens blogg inlägg.2011-06-15
07:52:04

15 Juni
Godmorgon!!

Igår tränade jag och bara slappade resten av dagen, var skönt o bara vara o kolla på film :)

Idag är det en STOR dag för herr daniel, har avslutning på skolan klockan tio och jag har ett problem. Har en L skjorta som passade jävligt bra förut, men då hade jag inte ca 110cm i vidd över ryggen/bröst ospänt. 110cm är OFTAST strl som Xl börjar på, men då sitter den slappt över mage osv om jag går upp Xl.

Men ska försöka anv den som en slimfit skjorta som är super tajt över ryggen, värsta fall får det bli kortärmad skjorta. FÖR skjorta SKA jag ha idag, samt fin skor :D

Så är det bröstpass i eftermiddag, då ska det bli 50kg hantlarna. Sen ska ja troligtvis gå ner på lättare bänkpress på passen efter det  för att nöta teknik och mosa vikter i den övningen te hösten MED bra teknik. Men idag blir det ett tungt bröstpass iaf.

Målet är 150kg i bänken på ett träningslyft innan julafton, är ett mål jag satt upp. Så jag har något o kämpa för i träningen. Mål ska ALLA sätta upp, dock ska de vara rimliga mål som man inte blir besviken gång på gång.

Efter jag käkat och gjort mig iordning efter bröstpasset ska jag testa ZUMBA för första gången i mitt liv, och jag är stel som få och har ingen motorik så det kommer se jävligt roligt ut haha. Men ska bli roligt och testa nya saker i livet!!

Idag åker kameran för lite bilder iaf, om dom inte andra gnäller på att ja tar kort hehe.

Få lite skolavslutning känsla på blogg inlägget då hehe (Snodde ifrån nätet)


Känner JAG behöver lite push i träningen, därför lägger ja upp för/efter bilder på mig själv

Det GÅR att bli smal/fit i kroppen OM man bara kämpar och verkligen vill göra något åt det.
Ca 2 år sedan såg ja ut så här (Maj/juli 2009 är ALLA bilder tagna)
Jag för 13 månader sen

Ännu en bild där ja var lite "större i kroppen/kosten"

En till då :P (Notera chips tuttarna samt öl kaggen)

Jag i slutet av april 2011 Ca 2 år senare då :) (Är inte så vätsketom längre som på bilden) MEN Maj 2012 ska ja väga mera och ha mindre än 11,5% fet som jag har på bilden) Kommer se sjukt ut då.

Detta är en mer likt hur ja sser ut IDAG i kroppen


Ni kan även kolla min tjej maria framsteg i kroppen, hon gjorde världens förändring i kropps  % (Detta gjorde hon innan jag kom in i hennes liv, jag har bara hjälpt henne och bygga lite muskler hehe)

Ska ni gå ner i vikt så träna några pass styrketräning i veckan. Tajtar upp kroppen samt så förbränner mera  muskler mycke mera kcal.

2011-06-14
08:31:09

14 Juni
Godmorgon!!

Igår drog jag ett pass med anders B på galaxen och vi körde rygg/biceps. Körde på bra i gymmet gjorde vi,  vart PB i latsdrag samt så avsluta vi med dropset på biceps. Gav gött med pump iaf hehe.

Resten av gårdagen vart de allmänt slappt och lugnt framför tv (Som vanligt alltså hehe)

Idag vaknade jag och kollade ut, SKIT väder som vanligt i sverige!! Kan vara jag som är kräsen när ja säger detta, men är det väldigt dåligt väder även för och vara svensk sommar mått?

Gymmet idag kommer bestå av ben/mage  samt så får vi se vad resten av dagen erbjuder förutom skolan en stund:)

Ha en bra dag ALLA!!!

2011-06-13
08:34:31

13 Juni
Morgon!!

Igår var jag inte hundra som ja skrev, så det vart 2st filmer som var riktigt bra o kolla på.
Filmerna hette All Good Things samt The.Lincoln Lawyer,  bara ladda ner o kolla på :D

Annars igår så vart det bara lugnt o käka glass samt väldig god mat som maria lagade ihop!

Idag tog ja en kort PW innan frukosten, vill ta det lite lugnt med det ett tag med dom långa PW, men ska ta korta iaf (ca 2km)

Rygg/Biceps idag på galaxen.

På ryggpassen framöver så blir det 2st olika latsdrag övningar samt chins då, SKALL det byggas V-rygg på allvar, sen efter några veckor blir det och mossa "djupet"

Vill koncentrera mig på bredd eller djup istället för och försöka få ihop ett bra schema med lite av varje på ryggen.

Men i höst blir det basövning i första set i varje pass.

Är som sagt lite vattnig o go nu i kroppen, inte mycke konturer kvar alls. Men jag trivs bra o vara lite bulkig i kroppen :)

Bygger man upp lite mera massa samt styrka när man ligger på högt kcal också, men får inte gå te överdrift så jag blir som en rullande köttbulle igen hehe.

Som vanligt har herr daniel slarvatt med kameran, så det finns inga nya roliga bilder. Funderar o lägga upp 2 inlägg någon dag. Ett med vanliga texten osv, sen ett roligt bild kollage under året/åren som gått :)2011-06-12
08:17:41

12 Juni
Morgon!!

Gick runt igår och kände mig kass i kroppen hela dagen, senare mot kvällen tog jag tempen. 38,9grader ÄNDÅ hade jag ca timme innan tagit en ibumetin. Så nu förstog jag varför ja kände mig kass på dagen.

Är inte hundra idag heller, efter ha svettas som en dåre hela natten.
Blir soff/säng länge hela dagen typ :/

Så jag skriver kort inlägg idag, så blir det ett längre imorgon förhoppningsvis om jag är bättre (Hoppas jag inte missar ett styrkepass)

Tack maria att du finns!! <3

Oscar


2011-06-11
08:59:42

11 Juni
Ny dag, nya möjligheter :D

Va och hälsade på min gamla katt oscar igår, han har bleve ett fint stor katt nu :D Bild längre ner på han)

Samt så grillade vi hos maria pappa, var supergött som vanlig!!

Känner även att lederna i kroppen börjar bli lite bättre, men armbågarna är det fortfarnade grusigt o stelt.
Får vänta o se om det blir bättre eller sämre. Kör iaf på med tungt på gymmet så länge det går ganska bra!

Körde axlar på gymmet igår, körde dom vanliga övningar som ja brukar göra. Men efter passet så la jag in  super lätta övningar med militärpress bakom nacken (Jag kör stången till halva skallen bara)  axelpress med 10kg hantlarna och väldigt brett isär och så körde jag 12reps och 3set på dom övningarna. Fick bra pump då :)

O.B.S kör LÄTT om ni ska köra pressar bakom nacke samt vara varm i kroppen., Skade risken är HÖG.

Idag får vi se vad dagen erbjuder för roligt!!

Lite bilder:

Oscar <3 Kolla vilken söt vinkel han har på svansen på kortet :D

En bok jag ska sätta mig och läsa, kul o se om man kan få lite vardagstips

Lätt recept jag hitta i body tidningen. Lätt & gott

Skolväskan Haha


2011-06-10
07:45:24

10 Juni
Morgon i stugorna!!

Tog det mest lugnt igår o käkade marias hemmgjorda marknads nougat, riktigt j*vla goda iaf :D

Drog även ett pass mage/underarmar, var inga spännande vikter för mig på det passet inte. Kollade lite när marcus körde mark också efter mitt pass. Man blir gött sugen själv och börja köra tunga basövningar iaf, men är inplanderad på hösten schema!!!

Tog även en PW i regnet på kvälls kvisten, vart Ca 4-5km lång tippar jag på att den vart. Lite konstig va staden blir ännu mera öde för det regnar lite, är jou inte precis så det är "kallt" pga det.

Tror även ja knäckte mina gula wesc lurar då, spelar bara på ena sidan nu. Dåligt att de inte tål lite "duggregn" :P

Idag ska ja en sväng till skolan för och skriva klart ett utvärderings papper (tror det heter så)

Axlar på gym schemat idag, och även grillning ikväll :D

Hoppas Hoppas verkligen ja kommer in på skolan i molkom, bo ifrån stan några dagar i veckan. Träffa nytt folk samt utvecklas som person. Kommer dock vara tråkigt samt jobbigt och vara ifrån maria på vardagarna!

Kommer jag inte in iår så har jag plats på komvux och läsa in ALLA grundskola betyg, så tar jag nya tag med molkom nästa år isf.

Mamma sa en grejj när ja skolkade o sprang på stan för i tiden. "Någongång i livet så kommer det komma ikapp dig, så du måste läsa upp skolan ändå. Så skött den nu så slipper du det senare i livet" Ja vad gjorde jag då, sket totalt i skolan, nu sitter ja 31år OCH får läsa skola för åldergrupp 13-15år på folkhögskolan. Men men Jag MÅSTE börja i någon ände av snöret o trassla upp det, och JAG har kommit bra bit på det jobbet må ja säga!

Tyvärr inga bilder, har inga på denna dator. Och kommer inte åt hårdisken alla bilder ligger på nu.

Ha en trevlig och städad helg :)2011-06-09
09:04:20

9 Juni
Godmorgon!!

Testade och köra på 45kg hantlarna igår och de gick bra, så jag gick upp på 47kg hantlarna i sista set o gjorde en 5:a. Så nästa pass så testar jag 50kg ist :)

Resten av dagen så vart det bara lugnt för mig.

Idag blir det bara lugnt, är trött o sleten i kroppen. Har bara Mage/Underarmar på gymmet.

Blir ett kort inlägg idag, måse fixa mina gamla betyg samt lite annan saker till ansökan :)

Ha en bra dag!!
2011-06-08
08:52:50

8 Juni
Godmorgon!!!

Igår så vart det en tur till ett blomster ställe som låg lite utanför stan, maria köpte lite blommor och ja träffade en skit söt svart katt som ja tvungen o klappa en stund :D

Blev även en tur till till sjukhuset för blodprov för och kolla mina värden ikroppen, men som alltid så sticker dom sönder en där uppe. Fattar inte va dom gör egentligen med nålen haha

Drog till molkom för o kolla på friskvårds linjen också, verkar vara en klockren skola för mig :D Så ja ska faktiskt söka dit iår, så får vi se om ja kommer in eller inte. Så får ja lösa alla problem efterhand tex om ja ska bo där osv.
(Får se om ja ens kommer in)

Kollade även fotbolls matchen, var en riktig bra match av sverige och fy fan viket tryck zlatan har i foten. Tänkte på skotten som gick precis utanför på frisparken!!

Tränigen av ben/mage vart inställd o blir av i helgen istället.

Idag var det en PW innan frukosten, var skönt o komma ut lite :)

Bröst/triceps på gymmet sen, funderar om ja ska testa 45kg hantlarna idag (Vi får se, om ja gör det)
Annars så blir det som VANLIGT lugnt bara.

Var inte så pigg på denna tid, vågde typ 73-76kg. Ser sjuk ut, eller ja var sjuk på ett visst sätt

Bild ifrån sidan, från chins passet

Där vi köpte blommorna :)

Notera mina små jävla vader, fan måste börja köra skiten ur dom!!!2011-06-07
08:55:06

7 Juni
Mörra!!

Drog te galaxen igår för mitt rygg/biceps pass, vart PB i chins med 25kg + min egna vikt som tydligen bara var 92kg på galaxen våg och det vart  6:a, några cm ifrån en 7:a i reps antal på chins,  även i latsdrag med 2st plattor (Vet ej vad dom väger st, 17st körde jag med iaf.

Tog även en lugn kvälls promenad i det goa vädret :)

Idag blir det och åka över till molkom friskvårds linjen, och kolla hur det ser ut osv. Ska bli jävligt intressant o se vart den ligger osv :)

Sen är det ben/Mage på gym schemat!

Och resten av dagen får vi se vad som sker o händer.

Vill iaf till dessa ställen inom närmaste tiden

  • Skara sommarland
  • Sunne vattenland
  • Liseberg
  • Ullared vore grymt roligt :)

Lite bilder
Chins +25kg

Kör breda utan vikt, vågar inte smälla på med vikt när ja kör brett(axlarna har ja fått
för MIG tar stryk av de)
Är inte bara o bara o ta av skiten efter man kört hehe2011-06-06
09:46:59

6 Juni
Godmorgon!!

Skäms lite för o skriva detta egentligen, men igår så vart det film i det fina vädret. Men som tur var det en bra film!

Unknown hette den, är är en länk till filmen http://www.imdb.com/title/tt1401152/

Körde även mage/underarmar på brogårds gymmet, var en person där när ja kom hehe :)
MEN fy fan vilket guld gym bro är, klockrent o kunna spela HÖG musik osv. Så där kommer ja spendera iaf vintern på.

Gött det är nu när ja äter hur mycke och  precis vad ja vill till käk. Tex igår till middag så vart det 275g stekt lövbiff med 150g pommes till och självklart 20g mangoraja sås :D

Idag så vart det sovmorgon till ca 08:00, var gött o sova ut lite extra. Så vart det vanliga PW, men idag så gick ja bara runt utan o ha någon "bana" o gå efter.

Så blir det rygg & biceps i dag på galaxen (om det är öppet, annars Bro gymmet) slänger ja på 20-25kg extra på chinsen (25kg, om kroppen känns okejj med leder osv)

Mätte lite imorse: Ca 93cm på det tjockaste stället på magen (hade ca 89cm som minst, om ja minns rätt. Då var jag 85kg tung/lätt)

Underarmar: 34cm på största stället, biceps Ca 40cm (Spända mått)

Börjar känna mig lite bättre i skallen, så inläggen kommer bli lite längre snart :)

Har inga bra bilder o lägga upp, ska ta med kameran te gymmet idag!!2011-06-05
08:44:31

5 Juni
Morgon!!

Igår tog ja det mest lugnt, gjorde dock lite småsaker som och träna samt så åkte jag och hälsade på maria en stund på jobbet o tog en glass med henne :) Så drog ja och tvättade hennes inte så SKITIGA bil samt så vart det en skärgårdtur!

La mig tidigt igår men somnade ganska sent, dålig kombination det hehe

Fick mig även en redig massage igår av en kompis som är utbildad massör. Så nu är ryggen och axlar mjuka o fina :) Fick även lite tips på massage av underarmarna samt lite strech övningar. TACKAR!!

Idag så var det den vanliga PW innan frukosten på 500g kvarg, som slinker ner varje morgon typ!

Enda måsten jag har idag är träning av underarmar samt mage senare idag, annars blir det väll som vanligt, INTE ett skit typ. Tur ja har maria som jag hittar på saker med, annars så hade det inte hänt mycke i livet :/

Ha en bra dag i solen, avslutar med lite bilder.

Blev som ny efter ja fick slita lite :P

Måste gå te björn & monica o hälsa på oscar någon dag!

<3

Ja blir aldrig bra p kort ja :/ Kanske ska börja se lite glad ut på korten, så kanske de blir bättre hehe

Lite äldre bild på mig & maria, men fin bild :)

Undervattens kort ifrån turkiet

Ca 95kg svullen i turkiet (Mest för o visa hur fort man lägger på sig vätska efter dieten, oseriöst halv spänt kort med snyggaste minnen haha)
2011-06-04
10:48:51

4 Juni
Morgon!!

Igår var det j*vligt roligt på kolmården, var som ett barn på julafton med kameran o sprang runt haha
Lägger upp lite bilder längre ner i bloggen ifrån där.

Skaffade mig även en extrem linne bränna samt en solbrillor ränder i facet, så det blir o lägga sig i en park eller skärgården senare idag:P

Så gymträningen vart inställd igår, så ja kör idag och imorgon istället. Idag är de axlar/Baksida på schemat!

Idag så drog ja min sedvanliga PW och den gick som den skulle igen utan kramp osv, så var det skönt o ha 19 grader klockan 7 imorse och att det är lördag gör att de är lugnt med bilar ute som gör PW extra skön och lugn :D

VARFÖR ja fortfarande drar PW utan att ja dieter/deffar är att ja får en mycke bättre start på dagen samt så smakar frukosten underbart efter en svettig tur på morgonen.

Köpte på mig massor av kött idag som det är kort datum på, så ja kan dra mina 300g köttmåltider igen :D

Lite bilder och lite klipp

Några slags savann hundar tror ja

Gosar lite med en Dvärg get :D

Gött stor pippi iaf!

Är det en gam eller en kristinehamns bo som sitter i båset!?

Inge söta heller!!!

Världens ensamnaste elefant skulle ja säga :/

VILL ha :D

Silver ryggen daniel :P

Försöker vinna choklad, var muffa saugen. MEN vann inte ett skit!!

Blnad dom farligaste djuren i världen!? Ser mest söt ut :D

Styrketest på och lyfta en zebra på 250kg, var utväxkling o skit på repet. MEN var faktist måga som gick bet på och lyfta den. Även vuxna och tuffa "grabbar" Själv drog ja den med en hand på sista rycket HAHA :P (Video längre ner)

Haha Klockrent!!

Här tillverkas det ANABOLA, för det måste jou vara det i honungen bamse äter :D

Söt dvärg apa!?

Kärlek!!

Trött liten sötis :)

Sjuk jävla grym!!

Några mörtar i vänern


Grymt bra text av fronda, lyssna på texten!!

Klippet på zebra lyftet, man ska jou använda hela kroppen :D (250kg i min röv att den vägde haha)
2011-06-03
07:01:44

3 Juni
Godmorgon!!

Igår vart det ett bra bröst/triceps pass. Gjorde PB med 120kg i bänken efter ja hade kört hantelpress,  5a på 40kg hantlarna och  7a på 42kg hantlarna samt 6a med hjälp på 47kg hantlarna (För viktkänslans skull)

Tricepsen vart det PB i alla övningarna också :)

Så det går bra på gymmet nu, MEN har mina leder som spökar. Är inte sköj alls att de känns som någon kastat grus i dom.. Försökte massera händerna igår med massageolja med värme i, vet inte om de var placebo men känndes lite bättre idag iaf.

Imorse vart det en PW, nu gick det bra utan krampen osv.

Ska te kolmården snart oc kolla på massa söta djur, så jag är som ett barn nu :D :D

Älskar o kolla på djur, kan gå i flera timmar o bara glo på dom hehe.

Så kameran åker med för massa bilder på bloggen imorgon (Har ställt ner megapixeln, så bilderna slipper bli 5mb stora. Går det fortare o ladda upp också)

Lite bilder:
Maria & Daniel

Lite blandat folk (Maria släkt osv)

Nej nu måste ja göra mig iordning för roadtripen!!!!


2011-06-02
08:20:10

2 Juni
Morgon!!

Imorse tog ja min vanliga PW tur, var inga rekord tider men ja gick runt sträckan iaf. Vet inte riktigt va som har hänt efter resan, har ont i varenda led i kroppen, kan knappt greppa saker innan de gör ont. Får ont i hälsenorna samt kramp i framsida underben när ja går.
Säkert något skit ja åkt på i turkiet som inte bryter ut som de ska. Men Men så länge ja inte har hals ont eller feber så ska det inte stoppa mig ifrån träningen. Finns remmar samt andra tillbehör för o greppa saker :D

Idag ska ja bara pilla navel o ta det lugnt under dagen, är ledig ifrån skolan. Sen blir det gymmet i EM med maria :)

Om ni undrar varför inlägen inte är superlånga längre är det pga att ja inte mår helt hundra i skallen, har mina upp o ner i livet som ja sagt tidigare. Men dom släpper efter ett tag, då blir det långa inlägg samt roligare texter :P

Kan det bli bättre än så här, vilken jävla bra musik genre!! (Släng in en kommentar, om ni vet liknade musik stil)


Detta var den mest skumma samt obekvämaste biceps övning jag någonsin kört

Leker lite :D

Maria hittade gött ragg iaf

Jävla många dagar drack vi egentligen i turkiet haha

Äkta turist armband, dock var de snyggt :D

Sommar bild :)

Det beryktade discot där ja tog oskulden i att dansa haha, ser dött ut på bilden men sen så var det tröck :D
Ser gött saugen ut maria efter ja shakat :P
2011-06-01
21:40:07

1 Juni
Hej!!

Nyss hemkommen ifrån examen för maria samt så hälsade jag på min broder böna, vart ingen träninge idag heller. så ångesten är framme.. Så imorgon klockan 06:00 så är det tummen ur röven och hård PW samt träning igen utan avbrott!!

Ska köra bröst samt triceps imorgon!!

Iaf dag så har vi käkat hos maria mamma med hennes släkt, var gött som f*n!!

Sen var det trevligt o träffa marias klasskamrater igår/idag, fanns lite sköningar i den klassen :P

Nu bllir det sängen samt kvarg, ska köra högt protein intag igen :)

Lite bilder:

Mamma & Thomas grav, är fint där nu!!

Ja i turkiet. bada lite i havet :)

Gött hungrig kille

Babys <3

Blir bara fyra bilder, jävla cp internet!!!!!!