danielsquotidiano

2012-04-30
09:58:33

30 April
Hej!!

Kom på i morse att de bara 6dagar kvar tills ja fyller 32år :) ja personligen känner mig inte så gammmal, och det är bara en siffra egentligen, är iaf första gången på många år sen ja inte har ångest över en högtid, och det är väldigt possitivt för mig, och ett stort framsteg pga mycke skit sen förr.

Träningen igår gick väldigt bra, samt så är det gött o se att allt slit börjar ge resultat av konturer och mindre fett % på kroppen.. MEN blir ja någonsin nöjd, svar NEJ..

Skavsåren är värre idag, funderar om ja kan smörja in med något samt så får det väll bli typ cardio på cykeln närmsta dagarna så skiten får läka.. Ska iaf inte sitta på arslet o suga på tummen för lite skvasår, bara hitta alternativa cardio metoder  ist :)

Lite mått: 94,5cm på tjockaste stället på magen (Hade 92cm som minst förra året)
Vikt 89,1kg morgonvikt
Är ca 4kg tyngre iår på samma mått som förra året, så något har hänt under hösten/vintern slit iaf.

Hittade detta på en annan internet sida, tyckte den var bra så ja kopierar den!

Många lägger mycket tid på smådetaljer kring träningen men glömmer de viktigaste punkterna för framgång och nå sina mål. Vi listar här de 5 viktigaste punkterna för att komma långt i sin träning.

1. Vila tillräckligt
Det gör inget om man säger det en gång för mycket. Det är under vila du bygger upp kroppen och utan vila är det större risk för skador och nedbrytning. Se alltid till att kroppen får den återhämtning som krävs innan nästa träningspass.

2. Tänk på kosten
Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt eller lägga på dig muskelmassa så spelar kosten en enorm roll i ditt slutgiltiga resultat. Tänk på vad du stoppar i dig och vad du behöver, tänk även på när och hur mycket du får i dig i förhållande till vad du vill uppnå.

3. Strukturera upp din träning
Ett träningsprogram är ett mycket bra hjälpmedel i din träning och för att du ska uppnå dina resultat. Oavsett om du tränar styrketräning eller löpning så kan du nå större framgång med ett bra träningsprogram.

4. Lyssna på din kropp
När det gäller skador är det alltid bäst att lyssna på sin kropp. Börjar det göra ont på en speciell del av kroppen kan det vara klokt att sluta träna den delen. Ignorera aldrig tecken på skada

5. Hitta motivationen
Det går inte att undgå att motivation spelar en oerhört stor roll i om du kommer nå framgång eller inte. Med motivation kan man komma hur långt som helst. Försök hitta motivationen till träning.

 

Bra krydda  om ni vill göra tacos o slippa ha i färdiga tacos kryddor som är fulltsmetade med druvsocker..

Ge eran sambo,vän eller familjemedlem en kram idag, är faktiskt vår ute :)

Jag för ca 4 år sedan, var inte i topp form på den tiden









Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: