danielsquotidiano

2012-04-24
09:38:33

24 April
Godmorgon :)

Igår: Så tog ja det mest lugn o kollade på film.. Kollade på american gansgter (riktigt bra film, ladda ner den om ni inte sett den)

Sen vart det gymmet, och där gick det väldigt bra.. körde chins igen, men vart bara 13st igen. Verkar som ja fastnat där.. Så sista 2 seten vart det superbreda och långsamma med 2-3sekunder stopp längst ner efter varje reps. vart 7st då ist, men tar så mycke bättre på latsen.

Sprang även efter passet, vart 15minuter på 3km på A9. Så det var ett nytt PB iaf :)

Kollade även på karatefylla igår, fy fan vilket kiss och bajs humor det var igår, men är sådant dålig humor som ja tycker är rolig!!

Idag: Har ja ingen planerat förut att ja ska köra med jack på gymmet sen, han ska lära mig frivändningar bättre.. Ska bli intressant o se hur det kommer gå, för ja är världens stelaste person haha

Efter frivändingarna övningen så ska ja köra mitt pass som är bröst/biceps idag.

Sen hörde ja en sak på nyhetsmorogn imorse, vi har bleve ca 7kg tyngre i genomsnitt dom sista 30åren. Och det är väldigt mycke faktiskt.. Men vi går väll mer o mer mot usa i fetma och övervikt tyvärr..

Såg att arla ska släppa mjölk o andra produkter med högre protein i, är intressant att den vågen har kommit nu.. Men så länge priset inte drar iväg samt att dom inte tillsätter som extrma mängder kollydrater så köper ja gärna mjölk med högre %

Får pengar imorgon, dom är grymt efterlängtade kan ja säga..

Lite bilder
Som ni ser på kortet så har ja några kg kvar innan magen sitter där.. Har konturer på magen om ja spänner mig o det är morgon typ hehe. Men får ja bort 5-6kg te så kommer det bli hyffsat iaf.. Tror ja behöver sola, känner mig lite blek ;P Ospänt kort ska ja väll säga också..


Detta är arla produkterna

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: