danielsquotidiano

2012-03-31
16:35:30

31 Mars
Hej!

Tänkte bara skriva ner en text som ja lyssnar ofta i dagen blogg, har inga o skriva som har hänt ändå så! Nya tag i april!!!

Fronda - Stänger ridån

Har du vaknat och undrar vad du gör här?
Vad är meningen med din existens i denna värld?

Vänner tar slut, kärleken tar slut,
och tålamoden minskar efter varje beslut.

Problemen är kvar dom finns där hela tiden,
ni pratar om döden som om de skulle vara negativt men,

människor fantiserar om det paradiset,
dit man kommer när man checkar ut från det här livet,
något man inbillar sig för att överleva dagen,
alla hoppas på något bättre för att skära ner på kraven.

Är de rätt? säg mig vad är fel.
jag är inte ens en pusselbit i livets stora spel

Men jag förstår att sanningen måste bli naken,
barn är en biljett för att stabilisera äktenskapet.

Vissa väljer fel väg men vem är jag att dömma,
dom vill ju helst sitta ostörda i sin lilla bubbla.


2012-03-29
16:55:27

29 Mars
Tja!

Igår gick passet riktigt bra efter ja har varit sjuk, underbart o träna igen!!! Hockey var skit sköj också med grabbarna, mera sådant behöver ja känner jag :D

Idag har vi haft 160minuter föreslänsing av en PT o det var gött intressant, hoppas han kommer flera gånger!! Samt så käkade ja lunch med han o snackade om hur ja ska lägga upp min karriär som joggare, han gav mig fina idéer :)

Ska även ner o träna rygg/baksida axlar o mage idag.

Ha en bra torsdag :D

Fet o go 2009 tror ja

2012-03-28
08:21:34

28 Mars
Hej!!

Nu mår ja typ bra igen, så idag ska det te gymmet o mosa vikter. Är super taggad, tror de blir ett bröst pass som vanligt när man kommer tebax ifrån sjukdom :P

Sen blir det även KD ikväll o kolla hockey live på arenan ska bli jävligt roligt :)

Morgonvikten nere på 95,9 midjemått längst ner/höfterna 99cm :D Konstigt nog har ja inte fått fram några konturer på rutor än, så ja blir nog smal tjock te sommaren hehe

Från april te sista maj så ska ja ta tag seriöst i dieten osv, hoppas verkligen ja får vara frisk o skadefri samt så ska ja börja jogga lite smått, blir bara korta längder i början

Kämpa på i gymmet flickor o pojkar det ger resultat!!!

Fint ensamt på nätterna kom ja på inatt, fan ja vill ha en tjej o sova sked o mysa med och få massa gulliga o söta sms av!!!!


2012-03-26
12:54:52

26 Mars
Hej!

Träningen står stilla pga av sjukdom samt är ja skadad i typ bicepsfästet i vänster armen, men räknar med att kunna komma igång på onsdag igen :)

Då ska ja satsa stenhårt på gymmet och cardio, så ja kan få lite former tebax igen!!

Är grymt rastlös av o bara sitta hemma o snora så idag blir det KD o te gymgrossisten lite snabbt för att köpa EAA samt Antioxidanter och säkert något mera skit :)

Fick även ett sms av en person förut som gjorde mig grymt ledsen, men får försöka kolla i framrutan istället för i backspegeln, men i allt negativt kommer det något possitivt..

Denna låt betyder grymt mycke för mig!!!!


Ni får ha en bra dag i solen!!!


2012-03-21
09:01:46

21 Mars


Tja!!

Dieten går sakta men säkert framåt, men släpper fortfarande dåligt runt magen ÄR något ja ej tycker om. Men ifrån april nu så ska ja börja smått med o jogga osv..

Även så har ja fått mitt nya schema av johan, det är riktigt intressant upplagt!! Ska börjas med nu på måndag :)
Gymmet börjar gå riktigt bra nu, skönt o kunna köra i linne utan o se ut som en fetto längre :P

Ska även spara pengar till fallskärmshoppning i sommar, det är min present te mig själv när ja fyller år den 5Maj. (Hoppar troligtvis inte den 5maj)

Måste verkligen göra något åt mitt tråkiga liv känner ja också, kanske börja med lagsport eller något, har iaf skaffat mig inställningen att ja inte ska tacka nej när folk frågar om man vill hänga på saker man kanske inte tycker är det roligaste, men då får man tänka att man får komma ut samt träffa folk!

Har även sökt jobb som personlig ast i sommar, hoppas ja får jobba i sommar :D

Planer i dag: är att njuta av våren samt tvätta och ha ett  möte på AF samt te marieberg o prata ang min concerta, såklart även TRÄNA!!

Ursäkta att ja inte skriver så ofta, har fullt upp med skolan o träningen :)2012-03-17
08:57:55

17 Mars
Hej!


Igår var det träligaste o jobbigaste  fredag ja haft på länge, usch HUR kan ja tycka fredagar är så tråkia nuförtiden, det är att INGEN vill göra något, kanske blir bättre te sommaren!!

Begravningen var jättefin av putte!!!

Träningen går framåt och vikten neråt, har spräckt 96kg gränsen idag. Så nu står morgonvikten på 95,8kg :)

Idag blir det ner te galaxen för bål/mage, sen ska ja faktiskt på hockey idag, i karlstad :D Ska bli för jävla roligt faktist!!!

Kvällen får vi se erbjuder, ska iaf inte sitta hemma idag igen...

Lite bilder ifrån säfsen

2012-03-16
08:02:54

16 Mars
Hej!

Har inte skreve så mycke på några dagar pga att ja har varit upptagen med skolan o träning o så.

Men dieten går framåt, börjar komma fram mera o mera konturer. Men som sagt är iaf 10kg kvar ja ska gå ner, så ja är inte alls i bra form än. Så i början av april blir det o börja jogga lite smått, ska bli intressant o få lite kondis också :P

Har även testat skidor för första gången i mitt liv, FY FAN  va roligt de var, ja ska lätt o åka flera gånger nästa år :D

Johan skriver ett nytt träningsschema åt mig, så ja får lite annat tänk på hur schemat ska vara formade, ska bli intressant, o känner ja han rätt så kommer det bli sjukt jobbigt schema, men det gillar ja bara!!!

Gymmet flyter på sjukt bra nu, är roligt o träna samt så är det väldigt trevligt folk på galaxen som tränar!

Man skulle ha en katt egentligen, är lite ensamt på nätterna faktiskt. Skulle vara super mysigt med katt som låg o kurra o myste med en :)

Idag: är det en jobbig dag, ska först o fräsmt göra mina piss o blod prover på morgonen, som dom aldrig ger sig med!!

Sen i eftermiddag kommer det bli riktigt jobbigt, då ska ja på begravning av min vän putte :( Har varit på begravning princip varje år sista åren nu, är vänner samt släktingar som har dött.

R.I.P Putte Frovall2012-03-12
16:31:19

12 Mars
Hej!

Nu MÅSTE våren vara här, det pirrar i hela kroppen samt så är solen framme o värmer gött. Så idag är ja på grymt bra humör!!

Strax ner te gymmet, ska köra nya magövnignar o testa lite andra saker :)

Ska åka skidor imorgon för första gången i mitt liv, kommer gå jätte bra... INTE haha :D

Blir ett kort inlägg idag, har massa annat o göra!

Bra länk te styrketräning: http://www.styrkeprogrammet.se/traningsguide/9

2012-03-11
11:41:04

11 Mars
Hej!!

Igår: så vart det en morgon PW med maria som vart längre än normalt, o det var trevligt o ha något o tjata lite med :)

Sen solade jag också, men ska nog ta lugnt med det under min medicinering för ja vart extremt torr samt röd på kroppen, ja brukar aldrig bli det!! Så min sommar kommer inte bli roligt om det blir så här i bara solarium men kör stenhårt på lotion och tass salva!

Körde även nya övningar på gymmet som ja fick tips av 2st PT som ja känner och är väldigt duktiga på att lära ut samt träna, så vilken skillnad när man kör med en som pushar på en under övningarna samt en sån liten sak som en klapp på axlen efter ett set gör att man vill köra hårdare i nästa:)

Så vart det även paintboll i karlstad, fy fan va roligt det var, det ska ja göra flera gånger och TACK att ja fick följa med och gör ni flera roliga  saker så hänger ja gärna med :D

Idag: Blir det bara lugnt, tänkte ta mig en promenad i skärgården under dagen, vill någon med så hör av er:)

Att hoppa fallskärm: det är en dröm ja haft länge o hoppas ja får testa det någon gång under livet :) Ett tandemhopp kostar 2400:- i örebro här är en länk till sidan http://www.örebrofallskärmsklubb.se/HoppaTandem.aspx

Lite mått:
Morgonvikt 96,3kg 100cm på tjockaste stället. börjar få fram lite konturer MEN är långt kvar. Dock tappar ja dåligt på magen iår, så vi får se hur detta slutar hehe

Lite bilder:

Paintball

Morgonnvikt

Så fin bild :)


2012-03-09
15:43:45

9 Mars
Igår Hade ett bra pass med månsén på galaxen igår, var rygg/triceps.. Jag körde PB på latsdragen 21 plattor 5 reps, sen PB på triceps hantel bakom huvudet med 50kg 5 reps.. Träningskompisen körde på bra också!

Så det går riktigt bra på gymmet nu :)

Idag: Är nere på ca 99kg kvällsvikt, är -7,5kg sen november sen har ja gått ner ca 3cm runt magen på tjockaste stället. Går ner ungefär 0,5 kg i veckan, så det är ganska bra nu.. Men längre fram blir det 1kg i veckan (-1000kcal per dag)

Vart i skolan o tränat massage, så nu är ja klar med ryggmassage, så nu är det bara resten av kroppen kvar. Är även kul att man får positiva kommentarer på att man är duktig att massera :) (Måste skryta lite hehe)

Skrev även ett personligt brev, så nu ska det sökas massa jobb.. Så ja förhopningvis  kan börja jobba efter skolan är slut den 8juni!

Ikväll vet ja inte va som händer, blir lugnt iaf!!

Gammal bild

Theo får en flygtur :D

Busiga måns :D


2012-03-08
15:39:20

8 Mars
Igår: så lärde jag mig lite nya magövningar samt så körde ja nya benövningar tex en kettlebell hängade bakom nacken och gjordre höga hopp, var gött jobbigt :)

Idag: Så var min morgon PW lite speciell pga att det helt plötsligt fick för sig o snöa, så när ja var ute imorse så var det inte plogat.. Men ser allt possivt nuförtiden, så det ger bara bättre flås på turen men snö ute :)

Har även haft jämställhets dag på skolan idag pga att det är kvinnodagen, var lite teater typ av föredrag osv.
Tycker det är sjukt att kvinnor ska tjäna mindre pengar  på exakt samma jobb, vart är det logiska i det!?

Gå ner te galaxen för Rygg/Triceps senare idag, är sista styrkepasset för veckan.. Sen har ja 6st övningar bål/mage träning på lördag.

Har fått lite förfrågnignar ang om ja kan hjälpa te med lite scheman te folk, ska göra lite scheman i helgen. Så ja skriver ber lite olika och hur ja tänker någon dag under helgen..

Men skriver ner ett idag som ja lovade igår.

Utgår att man tränar 5dagar i veckan 3st styrkepass + 2st vanliga pass tex spinning,zumba osv

Gör jag ett exempel på att zumba är tisdag o Fredag

Mån:Rygg/Fram/baksida axlar

Tis: Zumba

Ons: Vila

Tors:
Bröst/triceps/biceps/Mage

Fre:
Zumba

Lör:
Ben/Vader/Mage

3 X 10 reps per övning och 3st övningar per muskelgrupp Så skulle köra på med detta schema.

Detta är bara ett exempel på en vecka, sen kan man ändra om dagar eller ändra om var vilan ska vara eller ändra reps/set osv


Jag som liten :D

Ifrån PW imorse
2012-03-07
13:05:10

7 Mars
Hej!!

Igår: så gick passet bra förutom att ja MÅSTE skriva om schemat, klarar inte av axlar/bröst ihop.. Iaf inte att kunna köra bägge övningarna fullt ut, så denna vecka kör mitt gamla schema och sen i helgen blir det o skriva ett nytt :)

Tog det mest lugnt efter passet igår, vart en sedvanlig kvälls PW och soffhäng :)

Idag: Tog jag min PW innan frukosten sen började jag tvätta efter det. Så vart det käka frukost för att sedan åka till karlstad universitet.. Passade på att prata med folk samt lyssna på stefan holm o någon annan kille som hade litet "föredrag"
Och får inte GLÖMMA allt fina gratis saker man får, så nu har ja senil snöre te mobilen som ja alltid annars tappar bort :)

Var intressant o gå runt där o kolla, var gött stort iaf!

Sen är de någon som har försökt komma in på min facebook. Kan väll bara fråga efter lösen ist, har inge o dölja, bara massa extra jobb för mig o krångla med massa frågor o skit..

Senare idag är det Ben/Vader/Mage, har fått tillbaka gnistan på att träna igen. Så nu är varje pass roliga som det ska vara med träning, annars är det bättre o vila eller kanske byta sport ett tag.

Ska ta tag i att träna massage på folk, är intressant o roligt att träna på olika personer. För att den ena ryggen är inte den andra likt!! (Är bara inne på rygg än sålänge på massage, men ska vidare till resten av kroppen strax på skolan)

Har även börjat gjort lite annan mat än jag gjorde förut, då vart det typ samma varje dag PGA att ja tycker det är träligt o göra mat samt äta själv.. Men har kommit in i vardagen att vara själv så idag tex är det bulgur och kyckling file med curry sås te käk :D

Får även smörja ansiktet samt kroppen varje dag med en lotion, känns gött konstigt för sånt har ja aldrig gjort förut hehe :P


Information från KD o lite andra skolor

Så sant så sant

Så söt unge :D2012-03-06
20:36:27

Före o efterbilder
Lägger in före o efter bilder på en egen länk

Före

2009
Jag för 13 månader sen
Sommaren 2009

2009


Början av våren 2010


Våren 2011

2011

2011

2012
Trött i kroppen igen, MEN håller på att ändras!!!
2012-03-06
15:44:12

6 Mars
Hej i solen :D


Igår: Hade ja världens bästa Ryggpass på länge, körde LIKA tungt som ja gjorde i vintras på 5reps, förutom att ja väger 6kg mindre nu än då, och ett sådant pass igår gör att att ja har bra självförtroende för dagens bröst/axlar pass :D

Kcal intag: 2450kcal (Intagna kosttillskot:Protein pulver, Eaa, PWO)

Idag
: Klev upp klockan 06:00 och tog en PW på 3,4km som avverkades på 27,06min, så nu har ja bra tempo igen! Sen var faktiskt några till ute i dag, även att de var ca 7minus :)

Även fått 40minuter massage idag, och även tränat 40minnuter massage på en klasskamrat, så det är en stort + med att gå friskvårdslinjen att man både lär sig och får massage 2gånger i veckan.

Tvättade även min mindre vackra hynda innan ja kom hem, tyckte hon behövde det.. Så nu blir det troligtvis ingen mera tvätt av bilen iår!

Ska även ta mig en 20min solning efter gympasset sen, ska bli gött som f*n

Kan slänga upp ungefär hur ja lägger upp kosten  under en dag. Allt är ca tider på dygnet.

06:00: Eaa
06:30 Frukost (Alltid 2st XL ägg+Annat)
08:00 Proteinshake (Cassein)
09:50:Mellanmål på skolan (Smörgås,Mjölk)
11:50:Lagad lunch
13:50:Mellanmål Ofta frukt (Fruktos, ja vet)

Resten av dagen blir svårare o planera in PGA att man slutar olika tider på dagarna
Käkar  något litet en timme innan gympasset, sen laddar ja innan passet med Eaa+PWO. Lagad mat till middag efter passet och till kvällsmat blir det proteinshake (Cassein)


Denna bild såg ja på facebook, tyckte den var så fin så jag slänger upp den på min blogg!!


Min osexiga hynda


Hit funderar jag o åka o kolla imorgon, vill någon följa med så säg te!


Länk till friskvårdslinjen2012-03-05
15:22:38

5 Mars
Hej!!

Gick upp klockan 6 imorse oc blandade mig en EAA sen ut på 3,4Km PW innan frukosten samt skolan :)  Påtal om skolan så är det så jävla gött att den är igång igen, så ja slipper ha träligt hemma bara!

Tog även bort mina extremt fula extraljus på min väldigt fula bil idag också, anv dom inte ändå nu när det det snart är vår/sommar!!!!

Senare idag står Rygg/Biceps/Mage på schemat, ska bli gött o få svettas lite, sen hoppas ja någon hänger på o kör passet med mig, känner ja behöver en tränings partner!

Så här har ja lagt upp första perioden i "dieten"

PW MINST 6,8km per dag alla dagar i veckan så Ca 4,7mil i veckan, sen kosten hamnar runt 2500kcal per dag, kommer justeras upp eller ner pga vad vågen/spegeln säger.

Gått ner på 5reps och kör tyngre vikter så länge ja orkar, hoppas under hela dieten.
Dieten kommer bli ungefär 10 veckor lång, är ja nöjd tidigare så avslutar ja den tidigare.

Utöver detta så ska ja testa på o börja jogga lite längre fram, börjar med 1km och utökar det, varför ja börjar så lågt är att ja VET att jag har kass kondis!!


Saknar er sjukt mycke!!!

Denna period i mitt liv är något ja ALDRIG kommer hamna i igen!!2012-03-04
20:41:20

4 Mars
Godkväll!!

Åkte på lillasyster i karlskoga igår, men fick för mig att ja ville te bells ist, så där hamnade jag ist.. Ångrar mig som fan pga att ja hade velat sett lillasyster!!!

Så dagen idag har mest varit lugn, tog iaf promenad i morse, sen tog jag en kvälls PW.. Så resten av kvällen kommer bli soffhäng och kolla på wallander ikväll :)

Har käkat kass jävla mat idag, så ja måste ge mig själv en klapp på axeln att ja startar denna diet med att supa.. Men men nya tag te veckan för att om några månader ska ja vara under 11% kroppsfet som ja hade förra året, och då går det INTE hålla på som ja gör nu med kass sömn,käk osv

Käkade även årets första glass i skärgården idag :)

Minnen ifrån förra sommaren :)

2012-03-03
09:21:14

3 Mars
Tja!!

Idag blir det inte mycke o skriva iaf men några rader ska ja få ihop, fått ny medicin som gör att ja är trött o sleten o torr som fan på hela kroppen. Så förslag till KRÄMER som funkar bra mottages gärna!!

Fick inte ens ihop kcal te över 2tusen igår, pga av att ja mådde som ja gjorde...
Men men nya tag idag!

Tog mig iaf en PW imorse, var lite lugnare än vanligt :) Sen är det sjukt skönt att solen är framme!!!

Tänkte ja skulle skriva ner va som behövs för o tappa tex 1kg (Ingen vattenvikt osv nu)
Ett kilo kroppsfett är cirka 7000 kcal, så om du vill gå ner ett kilo måste du ha gjort av med ca 7000kcal mer än vad du ätit så om vi säger att du ligger på ett kaloriunderskott på 500kcal per dag kommer det att ta ca 14 dagar att gå ner ett kilo.

Detta hittade ja på nätet, så SANT :)

Motivation är nyckeln, du måste träna kontinuerligt alltså träna ett antal gånger i veckan samtidigt som du oftast äter nyttigt. Det finns ingen mirakelkur som många tror, det går inte att sitta framför Tv:n med nån "AB Master 2000" på magen och tro att man får magrutor, det fungerar inte så. Du måste vilja träna annars kommer du att lägga av efter ett tag av att tvinga dig ut i löpspåret eller vilken aktivitet du valde. Välj något du tycker är roligt att göra och du kommer att ha roligt och samtidigt se resultaten komma.


Detta är krämen ja anv nu, tycker det inte funkar så bra.

Haha ja va säger man, har hänt lite sen ja var så där söt :D
Jag för 13 månader sen


2012-03-02
09:27:07

2 Mars
Godmorgon!!

Igår: Hämtade mitt nya protein pulver ja ska ha till ett mellanmål samt en kvälls drink.. Blir 86g extra per dag.
Gympasset igår gick väldigt bra, körde tyngre än ja brukar samt så gick jag ner på 5reps

Annars igår på dagen gjorde ja inte mycke, tog lite promenad på stan, sen hjälpte en med lite övningr på gymmet :)
Så nu får mitt lov vara över snart, får panik av o inte ha något o göra på dagarna!!!

Idag har ja ingen träning, så ja kommer garanterat klättra på väggarna idag hehe
Men blir väll dra på sig solbrillorna på med musik i örorna och ta sig ett varv runt o kolla va dagen erbjuder :)


Den här låten kom på när ja tränade igår, kom upp massa tankar i skallen då.. Önskar att man kunde rätta till allt fel JAG har gjort under vissa perioder i livet.


Vågen börjar se lite okejj ut på morgonvikt (Älskar vattenvikt man tappar i början)2012-03-01
10:54:52

1Mars
Hej!!

Igår: Tog en roadtrip till kga o käkade mjukglass samt fördrev tiden lite, tog även fika i kristinehamn.. Kanske ska bli en fika person, är rätt trevligt o sitta o snacka skit en stunde över en cola zero :)

Testade en ny övning som jack visade mig, den var riktigt bra bål/mage övning..
Man låg på golvet med en skivstång på raka armar sen gjorde man benlyft, var riktigt fin övning!!

Tog även 2st PW igår, ska fortsätta med det så det blir Ca 6,6km vaje dag, blir iaf ca 4,6mil i veckan :)

Kostintag igår: 2323Kcal fördelat på Fett:135g Kolhydrater: 80g Protein: 195g (Intagna kosttillskott EAA-PWO

Lärde ut lite övningar på gymmet igår också, tycker sånt är sjukt kul att få göra. Tycker det är minst lika roligt när folk lär mig övningar också :)

Idag: Är det när ja ska börja köra hårdare på gymmet samt sköta kosten o komma i form igen!!! Så nu kör vi på pojkar o flickor för sommaren är snart här ;)

Annars tror ja det blir en lite pyssla hemma dag idag

Rygg/Triceps på schemat idag :D

Sen har ja ett tips te folk som vill tex äta LCHF, på COOP har dom ofta mycke halva priset kött på morgonen som är 1-2 dagar kvar på utgångs datumet, är bara o frysa in :) Ja handlar sånt så fort ja får chansen, är jou en fattig student också hehe

Här är en bild tagen idag, opänd 99kg med chipstuttar o helt urform.. Men så ni ska få en aning om utgångsläget!

Nu kanske ni förstår att ja har lite o göra innan ja är iform hehe :)