danielsquotidiano

2011-05-31
13:54:49

31 Maj
Hej!!

Ursäkta för den sena update av bloggen, mår inte helt hundra i kroppen efter resan, ont i leder o mår allmänt kass i skallen o kroppen.. Men kör på med träningen och det.

Men igår var det ett gött gym pass iaf, 5a på 25kg hantlarna i biceps i sista set, samt ganska lätta 6or på 50kg i rakstång biceps, samt ökade 3 vikt plattor på ALLA rygg övningar som latsdrag och stående drag övning med raka armar i cable crossen :D

16 reps på chinsen utan vikt och remmar var som o flytta luft ungefär, vikt av ca 95kg. Fet o svälld som fan, men ja gillar det!!! pissar på alla mina gamla PB nu. På måndag blir det +25kg i chinsen, blir ca 120kg det, satsar iaf på en 5a eller så går det inte alls, vi får se :P
älsa
Fet o stark är sommaren melodi :D:D

Idag tar ja vila ifrån gymmet pga hur kroppen mår och hur ja själv mår i psyket. hatar mina upp o ner i livet, kommer nog aldrig komma ifrån och må skit ibland o må skt bra andra dagar..

Men imorgon är det träning igen iaf!!

Sitter på en buss jävel utan kylsystem, varmt som faan. Ska hälsa på min broder böna samt vara med på marias examen. Om ja inte svéttas bort först haha

Ca 95kg, svällt julgris, som sagt lägger upp bilder även om ja är fit eller svälld o svettig :D

Bör klara mig i sommar med solglasögon iaf, gött taskiga kopior haha :D

Undebart o se i turkiet :D haha

2011-05-30
08:01:52

30 Maj
Godmorgon!!

Tog en PW i morse, kramp efter några M. så ja vände o tar den imorgon ist :/

Kom hem ifrån turkiet igår till kalla sverige, känns inte helt okejj :/

Var iaf en jävligt roligt resa med mycke roliga händelser som hände. Börja redan på flygplatsen att ja tappade bort flygbiljetten så dom fick ropa ut  att ja skulle komma till säkerhetskontrollen igen och hämta den bort tappade biljetten haha.

Satt oss på fel buss efter ett stopp på en lokal turk mack efter vägen te hotellet, men men noterade innan iaf att vi satt på fel buss :D

Söp oss dyngraka en dag, så daniel har dansat disco dans  på hotellets disco, stel som en conteiner lär ja vart på dans golvet haha

Badat o solat samt åkt på båt safffari som vi SKULLE ha sett skölpador osv, men det slutade med att dom hade skum party på båten ist. Så vi vart väll blåst på den resan, eller ja vart rövknullad i allt ja köpte haha

Delfin showen var riktigt rolig samt grym o kolla på :D :D

Trände 4 dagar också, stark som en jävla oxe på deras mat..  Körde 8or * 3 på 50kg rakstång biceps samt blåste på med massa tunga vikter på alla övningar. Men men det kcal intaget så förstår att ja hade tröck i musklerna!

Var gött o få komma iväg med maria också, får hoppas på flera gånger !!

Ätit gött samt käkat FETA efter rätter, så ja är svullen o vattnig som fan, men men det var de värt!!

Lite bilder:

Utsikten ifrån vårat rum

Leket lite. ser inte så road ut haha

Myyyyys <3

Kikar lite i en grotta :D

Delfin jävel :D

Lite mag träning

Förstår ni varför ja är FET efter resan, detta är ändå lite ja käkade te middagen :D


Ska lägga upp flera bilder i typ imorgon. Nu krånglar internet samt så är bilderna så stora så det tar hela dagen med allt krångel haha
2011-05-21
07:52:23

21 Maj
Godmorgon :D

Idag är det den stora dagen D, för inatt åker ja och baby till turkiet för en vecka sol & bad samt nattligt bus på lokala kebeb haket  och dagliga tokerier som ja planerat o hoppas kunna genomföra som tex bungyjump och fallskärm bakom båt osv. Så det kommer bli en resa maria SENT kommer glömma, är man ihop med damp barn så får man ta det han hittar på också haha :D

Som när jag och 2 polare som är minst lika dåraktiga som mig var i thailand i 2 veckor, det slutade i knäckta vattenskotrar  och massa andra saker som hade kostat några månader i sverige med fri kost samt rum på 9kvadrat om man säger så. VART en jävligt dyr resa den thai resan, men minne ja aldrig komma glömma!

Men har väll växt upp lite sen dess o tar väll lite mera ansvar nu :)

Gjorde ett litet test i morse ang vikten på vågen, vägde mig när ja gick upp, drack varken EAA eller vatten. Tog en PW samt så gjorde jag nummer 1 och 2 på toan när ja kom hem efter PW, sen vägde jag mig igen. Vågen stog på samma ställe hade bara kalsonger på mig bägge gångerna. -2,5kg på före o efter.

Men detta vill ja bara säga att lita aldrig på vågen PGA av skit i tarmarna vatten i kroppen som svettas ut samt så pisset väger också OSV. ANVÄND måttband samt spegel och ta KORT på kroppen istället.
Vågen kan ni ha som rikt märke ang så det inte rasar eller går upp typ 10kg i veckan (Ja överdrev med 10kg, men ni fattar va ja menar)

Igår så vart axelpass på gymmet, körde lika tung i ALLA övningarna som ja annars gör bara i 1set.

Så man kan säga att det är PB då också, kunde knappt röra axlarna pga pumpen igår haha.
Vart en 5:a på 65kg i militärpressen, var lite slut efter veckan hårda pass.

Så det mosar på bra med vikter nu :)

Lässte även klar frank andersson boken igår, är sådan person att när ja fastnar i en bok så sträck läser ja tills ja inte orkar mera eller tills boken blir klar på 1-2 dagar. Kan säga att det är skitbra BOKTIPS den boken!!

Nej nu ska det packas o krånglas under dagen!

Är det någon lös person som tänkt sig o tömma min lägenhet på värdesaker mellans jag är borta, så SNÄLLA SNÄLLA ta och DISKA upp åt mig, har glömt de och orkar inte i ordna det innan ja åker, träligt om det ska börja lukta av disken!

Tack på förhand tjuven :D

Var min gamla katt oscar egentligen en superkatt? han kunde tydligen klättra på väggen, och så hade han gröna arga ögon :)

Åhh hur söt o lurviga var han inte då :/Kommer börja skriva längre inlägg när ja är hemma igen, ska försöka skriva något inlägg under resan.
Annars kommer vi hem den 29 Maj.

Ha det gött alla!!!2011-05-20
09:11:18

20Maj
Godmorgon!!

Lånade en bok på bibloteket igår om frank andersson liv riktigt bra bok och intressant herre det :D
Körde även mage/underarmar på galaxen, roligt o se alla som tränar o sliter, kör hårt tjejer & pojkar. Tänk på ATT bara tävla bara mot dig SJÄLV under träningarna osv. Ska du/ni tävla så finns det massor av styrke/fitness tävlingarna runt om i landet ist :)

Hade kvällsvikt på 90,8kg igår, samma midjemått som ja hade när ja vägde 85kg :D Men sämre konturer osv på kroppen. Dock svälld som fan i kroppen på ett possitivt sätt.

Testar detta med o fylla kroppen med kollisar och mosar på med protein, för o se vad det gör med styrkan med vattnet och det.. Kan säga att det är rejäl kick i träningen redan PB på nästan alla pass.

Och alla som frågar om ja inte ska vara rippad i SOMMAR som ja var för några veckor sedan så bryr ja mig inte om sådant när ja ändå inte har några planer för tävling eller liknade (iaf inte detta år) har flickvän, bra självförtroende redan som rippad eller bulkad osv.

MEN ligga på stranden med fett% på under 10-11-% TOKRIPPAD som ja hade lätt kunnat ordnat innan sommaren, lockar mig inte alls om ja ska vara ärlig.

Jag vill hellre lära mig från grunden på MIG själv hur kroppen reagerar på viss kost samt träning, sen om det råkar bli på sommaren eller vintern ja testar oilka saker så blir det så :P

Så när det verkligen gäller för mig så har ja stenkoll på bitarna!

Idag ska ja köra axlar/Baksida axlar på galaxen, känns kroppen okejj/bra så åker 70kg på militärpressen idag för ett försök på 6 reps.

Sen blir det o ta det lugnt för resan och det, kan säga att ja kommer ÄTA ihjäl mig i turkiet. Kommer säkert gå upp 3-4kg på den veckan haha

Men vi har liknade S.A.T.S gym på hotellet så det blir att träna som vanligt, bara för det är semester så hinner ja med ca 1 timmes träning 5 dagar av 7 dagar som vi är borta..

Är man seriös så är man det :D

Orkar inte lägga upp bilder idag.

Kommer MASSOR när vi vart i turkiet.


2011-05-19
08:21:12

19 Maj
Morgon!!

Igår vart den bra dag för daniel, fick min mini-Pc och lite annat småskit i dataväg på posten samt så gjorde ja grymma PB på gymmet!!

2 set med 6 rep på 40kg i hantelpress samt 6 rep på 80kg i snebänk, ökade 2st vikt plattor i triceps övningarna också (3st i cablecrossen) Så det var ett riktigt j*vla guldpass :D

Idag ska ja till skolan och senare köra ett magpass och underarmar på gymmet, och försöka få tummen ur röven o packa klart det sista te resan på söndag :)

Träna hårt och ta hand om er!!!

Skriver ett kort inlägg idag, kan inte skriva långa varje dag :P

Lite bilder:
40kg hantelpress

Jag & Andreas tar en kaffe rast under mitt pass

Smith bänk

Framåtlutad triceps (Kan lasta på mera vikt, för man kopplar in lite andra grupper också )

Lasta på lite extra när inte maskinerna räcker till :P

Första gången ja hittar tips i en hälsotidning som ja tycker är lite vettiga iaf

Så är söt o fit var ja för 2 år sedan

Liten träningfilm2011-05-18
07:57:00

18Maj
Godmorgon!!

Igår vart det en riktig slappar dag med godis o fet mat osv, så jävla underbart o äta upp sig igen.. Älskar o känna trycket i kroppen samt energi spruta ut genom musklerna och inte tala om vattnet man lägger på sig. Ökat ca 1,5cm över ryggen, biceps runt 1cm (Nästan 40cm i spänt nu, fattas några mm) samt så är ja rikitg hård i kroppen nu men lite mindre konturer/vener då istället.

Ska helt enkel se "normal" ut i kroppen i sommar, så ska de byggas i vinter sen skala av ca 5-8kg te maj nåsta år, då ska det se sinnessjukt ut, Det är mitt mål om ca 12månader.

Köpte 3st linnen men brottar rygg samt 2st skjortor med kortarmat, faktiskt riktigt snygga skjortor och så köpte jag dom på MAXI. Är över 30år då får man HANDLA i vilken butik man vill utan o skämmas haha :D

Idag så tog ja min sedvanliga PW, det var gött som fan o känna solen i ansiktet igen :)

Hände en sak efter halva biten typ, ser en kille i 40års åldern som ja vet vem han är sen förut, stå o leta burkar i soptunorna på stan. Så ja går fram till han o frågar hur det är osv..

Då är det så att han får varken hjälp av soss har ingen bostad. EJ käkat riktig mat på flera dagar. Så ja kände i fickan och som tur var hade jag 40kr där, så ja gav det te han så grabben kunde köpa lite käk!!
(Detta är EJ en utslagen missbrukare, som ni garanterat tänkte att han får skylla sig själv....)

Tänkte vara ärlig om mitt gamla liv för er:

Har personligen varit utan bostad 2 gånger i livet, utslagen av missbruk stora perioder av den tiden samt svinfattig (vissa månader med 0kr inkomst)  i ca 14månader i mitt liv sammanlagt utan egen bostad (Skriven på komunen och fick hämta posten hos soss) MEN jag hade turen att första gången levde min kära mor som hjälpte mig med plats på hennes soffa o käk varje dag, dock missköte jag mig hos henne och kom hem på nätterna som ett vrak efter varit borta i flera nätter (förlåt mamma) Andra gången så fick ja bo hos en person som ställde upp sjukt mycke med allt, fick mig ur skiten ja höll på med osv!!

Detta om MIG var PGA av ett ond spiraltrappa med missbruk av diverse saker, samt så var ja väldigt instabil i skallen på den tiden.

Men nu har ja flickvän ja älskar, börjat plugga, tränar, trivs med livet, har tak över huvdet samt käk varje dag, börjat komma tillbaka till samhället utan o tramsa runt, tackar ALLA i min omgivning för det!!

ALLT går om man bara blickar framåt o kämpar och har 1-2personer som verkligen försöker hjälpa en i rätt rikting
Men man måste också VILJA själv också, jag personligen hoppas att ja är en person som iaf  minst  1 person där ute ser upp till och säger faan vad han har skärpt sig och tagit tag i livet den där daniel!

KAN SÄGA UTAN TRÄNINGEN SÅ HADE JA ALDRIG KOMMIT DIT JAG ÄR NU I LIVET!!!

Detta JAG skriver om mig själv om mitt gamla liv,  skriver jag EJ för ni ska tycka synd eller ja ska få sympati från er! Vill vara ärlig så ni ser att det går med vilja och komma tillbaka till livet.


Nu tillbaka till vanliga bloggen :)

Bröst/Triceps på schemat idag, ska testa liggandes hantel flyes idag (Går ut mot sidan istället för upp som hantelpress, lätt förklarat)

Kört den övningen kanske 2gånger i livet, så tekniken sitter inte alls hehe

Hittade denna övningsvideo när ja sökte på google (fanns massa videos på olika övningar, tror det är stadiums gamla träningfilmer dom hade på sin hemsida förut.

Vissa videos var tvivelaktiga i utörande, men men man ser HUR den ska göras :)
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=8O9xod8iU7s

Tar resten av dagen som den kommer, maria är ledig så ja ska vara med henne o mysa <3

Lite bilder av fotografen Maria: Av självälskaren daniel som JAG heter ibland mina "vänner" Skulle även lägga upp bilder på mig själv om ja så skulle bli 117kg fet igen ;)

Tror ryggen har "växt" lite sen ja började käka igen Storlek L på linnet :D EJ spänn kort, lyfter armarna bara (tog kortet för o se hur linnet satt på ryggen hehe)

Vanliga pos med händerna haha, ej spänn där heller (Ta kort i provhytten har ALLA gjort, bara jag som inte skämms för o lägga upp dom på bloggen haha (Tappat lite konturer, men vattnat te mig istället)

Grymt kort med massa speglar :D
2011-05-17
08:19:10

17 Maj (Idag super norskarna bra :D)
Mörra Mörra!!

Igår gjorde ja mitt bästa gympass jag någonsin har gjort, PB i ALLA övnignar :D

Tex chins: 20kg extra vart det  7reps och 2 set (Egen vikt 88,5kg+20kg=108,5kg)
Biceps: Stående hantel 22,5kg 6reps sista set + Andra övningar som ja ökade 1-2viktplattor på.

Så det känns underbar o äta mera mat och känna tryck på gymmet igen, dock tappar ja konturer osv. Men som ja sagt, skiter i om jag inte är tok rippad i sommar!

Köpte även en bok i går Pappa & Kriminell hette den, verkar sjukt bra! Ska börja läsa den på flygplatsen på söndag natt samt på stranden i turkiet :) Lägger en länk te boken längre ner på sidan.

Gjorde första stegen av 7 steg på massge igår, fick godkänd av maria iaf hehe, var stor skillnad mot ja testade förr och hade ingen aning hur ja skulle hålla händer eller liknade när ja knådade. Så jag ska fortsätta läsa samt träna, ska även seriöst fundera o gå en grundkurs i massage (Vill lära mig mera ang kroppen)

Idag tog ja min EAA och skulle ut på en PW, men märkte nåär ja skulle gå ut att min käraste ägodel i kylskåpet var slut. Mitt KVARG!!

Så Pw vart längre idag än vanligt (Ca 6km) för ja fick gå runt o vänta på att maxi skulle öppna så jag fick köpa  kvarg med mindre protein i och lite högre kollisar än vanliga lidl kvargen.

Ska te gymmet sen för Ben & Mage, samt så ska vi väll packa klart det sista för resan så att allt blir klart.

Fick även post igår av läkarna, så ja fick mina intyg på medicinerna så att ja inte blir anal pillad av män med vita handskar på tullen

Annars inga spec planer, rätt  skönt o kunna tare lugn utan o stressa upp sig nuförtiden!

Älskar dig maria <3

Bilder på olika saker

Boken ja köpte, fanns på COOP. Länk till lite info ang boken: http://www.bokia.se/pappa-o-kriminell-ett-reportage-om-bankran-bilbomber-och-blojor-5053039

Saknar dig min broder Thomas!!

Gammal bild ifrån 2010, är någon styrketävling ja ska vara med i. Vart sist tror ja :D

Min gamla katt oscar, grym saknad efter han!!!

Köpte riktig massage olja igår, vilken skillnad mot lotion eller Vuxen leksak olja :P

Tänkte visa 2 bilder på hur en iaf träningchins ska utföras, raka armar i varje nerläge/markerat stopp
(Tävlingchins så tror ja till 99% att du måsta ha raka ben, ej säker riktigt)

Drag upp till hakan, men ser själv att ja måste träna tekniken o lyfta hakan mera uppåt mot taket.
Från passet igår med 20kg+Blir fan tårögd när ja ser detta med far & son. Vilken kärlek till sin son , vissa pappor följer inte med ens till BB osv.

Kan det vara den bästa reklam filmen sen Comhem katten haha :D2011-05-16
08:24:50

16Maj
Godmorgon världen!!

Våran stockholm resa vart en roadtrip på ca 16 mil felkörning sammanlagt haha, men men såna saker hör till :D

Köpte lite billiga linnen samt t-shirtar på Lager 157 i örebro också, samt så var vi till barkaby outlet och kollade lite, men hittade inga ja ville ha där..

Har även köpt en bok om grunderna till klassikt massage, som det steg för steg hur man ska massera osv, så den ska ja läsa o låta maria agera test docka. Är grymt intresserad av sådant, men aldrig fåttt tummen ur o göra något åt saken tyvärr. MEN nu ska ja ta tag i det :D (fanns även grundkurser på en hel helg för ca 1695kr i karlstad, såg det när ja sökte lite på google)

kollade även på hockey, var en bra match, tyvärr förlorade vi den :/

Idag ska ja klippa mig, ser ut för jävlig i håret nu haha.  Ska även dra te skolan och plugga lite :) Sen blir det
rygg/biceps pass som ska bli så jävla roligt!!

Få vi se om dagen erbjuder något mera roligt :D

Lägger in mera bilder är vanligt:

Simpla hotellet vi ska bo på söndag i turkiet (Del av det)

Bild upp ifrån, fiiint stort hotell område hehe

Massage boken

Baksidan av boken, tydligen fanns det läge på kameran för zoom på texter osv

Random bild

Protein pulver paus under resan igår :D

Roadtripp!!

Stället vi grillade på i lördags, klockrent väder då!!

Söt haha :D

Baby!

Hahaha!!! Fan vilken jävla häst jävel

<3

Snodde ifrån nätet :P

Så här ser kvargen ut på lidl (Ni som har frågar hur den ser ut)
2011-05-15
08:04:03

15Maj
Godmorgon!!

Igår var det som sagt en seg o sleten dag, men grillade med Erik & Linda på ett klockrent ställe en bit upp mot storfors (tror det var deråt vi åkte haha)

Så kollade vi på melodifestivalen på kvällen, fy fan va ja ÄLSKAR irlands bidrag!!!
Lägger up låten längre ner på sidan.

Idag klev ja upp vi 05:30 och drack en EAA, så vart det ut på en PW innan kvarg frukosten. Sen blir det stockholm o köra 2st som ska resa utomlands idag, då passar vi även på att besöka barkaby outlet också. kanske hittar några snygga linnen osv.

Det ska ja iaf leta efter i turkiet som vi åker te den 22 Maj. Så färglada o vidriga färger som möjligt ska det vara typ 80 tals neonfärger, Så jävla fult så det blir grymt snyggt!!

Hoppas ja hinner hem te hockey ikväll som börjar klockan 20:00, sverige-finland. Även bronsmatchen är grym match. Men den missar ja garanterat, är inte hela världen o göra det dock är jou sverige vi vill se :D

ANG KÖTTMÄNGD I KÖTT
När ja ändå var inne på  grillning förut, så har ja börjat sista månaderna kolla köttmängd i tex hamburgare, korv kyckling, fläskfile osv.

Dom vanliga korv sorterna som tex hot dogs och såna är det från typ 25 te 36% köttmängd (Kan jou undra vad över 50%  av resten av korven består av för skit!!) Vi hittade iaf mellanting mellan vanlig korv och "tjovkkorv" igår som iaf innehöll 56% iaf.. Men det är inte bra heller (Äter inte korv allt för ofta pga av allt skit i den. Grillar oftast hamburgare eller kyckling ist.

Gillar man "tjockkorv" så fanns det 90%+ köttmängd  korvar o köpa, iaf på maxi :)

Hamburgare som är färdigfrysta finns det upp till 96% köttmängd i, bara kolla i frysdisken på tex maxi. Kommer inte ihåg märkerna i skallen för ja köper det nästan aldrig.

Ville ge tips ang köttmängden, folk stirrar sig bara blind på priset och tänker GUUD va billig korv/kött. MEN är det verkligen så billigt när det består av bara tex skit/rester/biprodukter/vatten istället för det man ska få i sig KÖTT.

Har ni ett simpelt grilltips med STOR mängd kött % i

Tar inte mer än kanske 10min o slänga ihop egen 10% nötfärs hamburgare.
500g färs+Vatten 2st ägg+salt/peppar/vitpeppar+gul lök (Om man vill ha det)
Blir det för löst smeten, så kör ja med rivna morötter, istället för ströbrö och sån skit.

Och så väger jag up den köttfärs mängd jag ska ha per burgare, så blir alla lika stora :D
Fick ni lite mat tips också hehe

Lite bilder:

Ska börjas i tid :D

Svettiga korvar :D

Mysigt o se detta igår med min älskling maria <3

Fiffigt byggd av blöjor, cupcake kalaset igår!

Stefan kör trapz träning

Låten ifrån igår, jävla sköna snubbar o grym sommar låt!!2011-05-14
10:28:48

14Maj
Morgon!!

Igår så vart det visst en alkohol fylla i filipstad, var en polare som hade muck fest. Så jag drog dit o drack "några" järn o tjatade med folk.

Var iaf trevligt o träffa nytt folk samt så var det första gången jag drack på consertan, upplevde att jag kunde sitta still samt prata med folk på en normal nivå utan och studsa runt som en duracell kanin, och göra mina annars så goa impulsiva saker existerade inte alls länre. Fan va undebart o kunna vara "normal"  :D

Tackar att ja fick vara svans igår (Var grymt trevligt o tjata mer er) D :D

Tidigare på dagen var det axelpass på galaxen, det gick bra som fan. Men har lite teknik o öva in i liggande sidolyft.

Lyfte högra axeln iftrån bänken o körde den armen lite bakåt mot den andra, har inte kört övningar på sjukt lång tid så ja ska nöta den med mycke lättare vikter på nästa pass.. Så det blir 4st övningar då på baksida, bara för ja ska träna teknik på en.

Idag får vi se vad dagen erbjuder, är iaf ledig ifrån träningen samt så är maria ledig ifrån jobbat <3 Ska även meddela att ja är bakfull som fan också hehe.

Ska svulla MED så jävla taskig mat idag, kommer vara svingött!!!!

Blir ett kort inlägg idag :P


Lite bilder ifrån passet.

Omvänd Pacdeck (Baksida Axlar)

Liggande sidolyft (Baksida Axlar)

Rakstång drag framför med smaltgrepp Framsida Axlar)

Militärpress (Ska börja köra bredare grepp, så det tar lite mera på utsidan av axlarna måste också stå lite breddare med benen isär också(Framsida Axlar)

Så söta är vi på gymmet :P spec när ja har lurarna som en byggnads arbetar har haha

Grabbar som sliter lite skrot :)

Blir verkligen aldrig bra på kort hehe (Sjal är snyggt grabbar!!!)

Jeans shortsen ja köpte, måste köpa flera par såna shorts:)

Piffa till marias kvarg igår :P
2011-05-13
07:59:18

FREDAGEN den 13 Maj
Gomörra pojkar & flickor!!!!!

Som sagt idag är det oturs dagen denn 13, så ni får passa er att det inte händer er något :P

Igår gjorde jag KALIPER mätning av en utbildad kille inom kost/träning/PT osv, trevlig kille o snacka med o bolla lite idéer med. Spec ang mina tankar om "bulken" te hösten, den lät bra i hans öron! Ligga på samma höga protein mängd som under dieten MEN styra kcal med kollisar, mera under träningdagarna mindre under vilan (Mindre är bara av kollisarna under vilo dagarna) Synd killen inte är istan oftare bara!

Iaf till resultatet:

Gjorde mätning INNAN jag började med dieten/deff, sen en efter lite mera än 8 veckor


3 Mars 2011

  • 92,5kg vikt
  • 15,4% kroppsfett
  • 14,2kg "fettdel"
12 Maj 2011

  • 86,7Kg
  • 11,5% kroppsfett
  • 9,9kg "fettdel"
Så har minskat 5,8kg i vikt (Denna mättning var gjord senare på dagen, så det är inte morgonvikt)
Minskat 3,9% fett% på kroppen.
Minskat 4,3kg fettdel


Så jag ligger på 11,5%, det är hyffsad siffra på min vikt, MEN nästa år samma tid ungefär så blir det under 10% och över 90kg i vikt. Då kommer ja se sinnessjuk ut i kroppen :D (Är ett mål jag satt upp, efter igår)

Mellan tummen o pekfingret så är allt mellan 12-20% normal byggd i sverige, men närmare 12% desto mera tränad än normal :) Så under 12% så är man hyffsad tränad (Om man inte är bara smal då) :P

Även stefan, killen som dingla i chinsräcket på en bild för några dagar sen mätte sig, han låg på 10,5% på en vikt av 73,9kg. (Han är bara 172cm lång, tänkte om ni reagerar på vikten). Så det är jävligt bra jobbat av han!!!

Så nu har ALLA svart på vitt att JAG har koll på kost biten, känns riktigt undebart att man lyckas med ett projekt i livet. Kan nog säga att det är första gången ja känner mig stolt över vad jag har gjort/lyckas med i livet/träningen..

Bara PW under hela dieten, styrde allt med kosten som sagt.. Är ett grymt tips ifrån mig! Kör 45min morgon innan frukosten, sen blir det promenader dit jag ska bara.

Annars igår var det mage/underarmar, rullar bakom ryggen med rakstång  för underarmarträning på 50kg nu. SÅ det tar sig där också :)

Ordnade även så det funkar o kolla film genom ps3 i sovrummet, gött o kunna slappa te en shyst P-Rulle innan man somnar :D

Idag är det axlar/baksida på gymmet! Mitt älsklingpass verkligen, spec när ja börjar bli riktigt bra i mina axlar ifrån skador. Tackar baksida träningen för det!!

Så ska ja lägga in 2st tunga hantel övningar på baksida från och med idag.
Stående lutande  hantelpress åt sidan samt liggande på bänk hantelpress åt sidan och klassikern bakvänd pecdeck

Varför ja ska börja köra 2 liknade övningar är att den liggande blir mera strikt än det stående, men den stående kan du mosa mera vikt, så dom kompleterar varandra grymt bra.

Nu ska det byggas baksida-axlar, blir grymbred bakåt när du fått former på baksida, spec om du får in ett par breda vingar också :D

Sen har ja tackat ja till extra lektion i matte i dag, känns som ett bra val av mig. Vill verkligen ta tag i skolan o livet samt  sköta mig!!

Träna hårt pojkar & flickor!!!!!!

Lite bilder mest gamla jag hittat på datorn/mobil.

Lite underarm bild på den nya tatto och lite vener

Tagit idag 13Maj

Rund o jämt lite högre % där, hittade bilden på mobilen, kör vänstra armvecket där.

Skrapar lotter och är min egna värld som vanligt haha

Måste köpa mera skjortor och anv, blir så snyggt när man rullar upp armarna sen!!

Fan va smal ja var förra året (2010-juni), fan inte en muskel någonstans :P

Grym snygg frisyr de där, samt färgen.. Är snygg med fläckar så där :) <3

Fin bild (Snodd ifrån nätet)2011-05-12
08:07:51

12 Maj
Hej i morgon kaffet!!

Igår var det ingen bra dag för daniel, vart tidigare lunch än vanligt samt strul med mellanmålen och så senare träning än vanligt. Käkade middag vid 20:00 igår som ja vanligtvis gör VARJE dag runt 17-17:30.

Detta resulterade i dåligt humör samt sketen bröst pass, 4:a på 40kg hantlarna!! men lite bättre triceps pass. Dock gjorde jag PB i lutande bänkpress med 6:a på 75kg samt så ökade 1st viktskiva i cablecrossen på 3st triceps övningarna. MEN hade inge tryck i kroppen för 5 öre!!

Min kropp är van o få frukost/mellanmål/lunch/mellanmål/middag/mellanmål/kvällsmat sammanlagt på en dag, och ät oftast samma tider varje dag, då blir kroppen inställd på att få mat ofta. Får skit lätt svajjade blodsocker nivåer om ja inte äter som ja ska, blir ja gubbig och inte klarar och koncetrera mig på det jag ska göra tex fokusera på gymmandet.

Dom understrykna är större måltider

Tex frukost 500g kvarg Lunch ALLTID lagad mat med minst 300g kött Middag ALLTID lagad mat med minst 300g kött Kvällsmat 500g kvarg

Mellanmålen oftast något lätt till en protein drink av sorten kasein/casein (samt kör ja 40-50g pulver istället för 30g)

************************************************************************************************
Saxat ifrån nätet
"Kaseinprotein/Casein är i motsats till vassle ett långsamt protein. Det tar alltså flera timmar för att kroppen ska kunna bryta ner proteinerna till aminosyror och sedan ta upp dessa til blodet. Kasein ger därför inte den kraftiga proteinsyntesen men minskar däremot proteinnedbrytningen bättre än vassle.  Passar däremot bra som komplement till mellanmålet eller tillsammans med kvällsmålet"

Kvarg är Kasein/casein för dom som inte visste det, mjölk är vassle (Whey är annan produktnamn för vassle, finns andra namn också)
*************************************************************************************************

Idag blir det kaliper mättning av fet% samt så ska ja träna mage/underarmar och så ska ja ta blodprov. Intressant o se vad dom säger när ja är tatto över bägge armvecken, kommer nog skälla o muttra på mig haha
Samt gå te skolan :)

Detta funderade jag på innan ja somnade igår (Inte mot någon personligen istan, bara mina tankar ang gym)

Så låg ja och funderade om ja ska ta meed maria te brogårdsgymmet istället, känner att det inte finns någon som vill satsa som jag vill göra på träningen samt allt runt omkring. Lite mycke snack o lite verkstad på andra gymmen istan tyvärr. Annars så kör ja på men kör MED mina söta lurar på mig under hela passet så ja får köra på och fokusera på det jag är där för och göra TRÄNA!!

Ser tex Johan E framsteg med tekniken på tävlingen tex, efter han flyttade te K-D och fick stöd/upbackning av liksinnade personer så har han bleve sjukt mycke bättre på tekniken lyftar övningarna. (ja personligen ligger flera hundra timmar efter i tekniken med sånt) DÄRFÖR kommer jag ta hjälp av han i höst för ja anser att han kan ge mig så mycke kg i styrka  i bara att ändra min teknik. Hade ja haft egen bil så hade ja bytt klubb te hans i KD omg. Då skulle ja göra sjuka framsteg med hjälp av folk..

Jonas L Gjorde sjuka framsteg han med när han drog ifrån stan, finns flera personer till.

För nu kan man inte bolla några ideér alls med träningfolket man träffar, blir bara Ja eller Nej svar eller så glor dom på en som man vore född bakom en traktor i rudskoga när man tar upp saker. Det är synd för vi kämpar för samma sak. Är ingen tävlingen lixsom.

Tack alla för kommentarer  igår, lägger inte upp alla.

Speciellt ifrån  Älsklingen, johanna, maria sen några te som ja kommer ihåg namnet på nu :)

Sen denna på fejjan, ifrån en som tävlar i BB och är en gammal vän sen förr i tiden  Tyvärr inte träffat han på några år, men en sådan kommentar tar man verkligen åt sig på och känner wow känsla!!
Hans blogg är länken på min sida Johan


Bra form gubben! riktigt bra axlar oxå... va hände me tjockisen ja kände för tio årsen?? :D :D Grymt jobbat! Keep it up ;)


Även lite komentarerna från lite andra vänner på fejjan, grymt tack!

Kan säga att sådan värmer och få positva ord av folk, det pushar mig o slita extra mycke med träningen samt och sköta mig i livet!!

Tack!!!


Lite bilder

Skillnaden på några dagar när man matar kroppen med kollisar, efter man legat lågt under flera veckor
stooor skillnad är pga vatten som kommer när kollis kommer in i kroppen igen

4:a på 40kg (Djupa lyft, håller snett sen tiden ja hade axel problem)

Baby :D

2011-05-11
08:32:05

11 Maj
Godmorgon!!

Igår så var det en sådär lagom dag, hände inte spec mycke och de var allmänt slappt :)

Men hade iaf möte som sagt ang concertan och framtiden osv, ska iaf ligga kvar på 36mg samt köra 7-16 jobb isommar iställe för "sommarlov" så hoppar ja på heltid skola te hösten, så ETT steg närmare svensson livet. Känns bra faktist! Men i andras ögon är ja väll fortfarande bråkstaken samt "missbrukaren" med det fina humöret, men även vi som har misskött under flera års tid borde kunna få visa att vi kan skärpa oss och anpassa oss efter era normer samt regler era inbitna svenssons.

Nej jag är inte bitter på att ni kan ta banklån o köpa fina bilar samt bo i fina hus som någon annan äger, men stör mig som FAN på mig själv att ja har sabbat den förmånenen att kunna låna pengar av banken  osv, så fick ja leva om livet igen så skulle ja skött skola, ordnat jobb och skött mig utan massa strul!!!

Fick även reda på att de kan bli strul med mina mediciner när vi ska resa te turkiet pga av consertan är narkotikaklassat och levermedicinerna jag tar är sprutform samt massa andra tabletter som ja fått av läkaren.
(Fått intyg iaf av läkaren, men kan bli strul ändå. Får smuggla allt i ändtarmen istället haha)

Så jag har mailat turkiska ambadsaden i stockholm ang dom frågorna!

Idag tog ja en extra lång morgon PW, var så gött väder så ja bara gick runt och njöt av tillvaron :)

Såg en riktigt rolig sak efter vägen, först kommer det en igelkott i världens fart med deras små söta ben, och efter kommer det sveriges fetaste och största jävla kattjävel ja sett o jagar den där söta oskyldiga igelkotten haha

Skolan ska ja självklart te idag, plugga matte och troligtvis fylla i ansökan om nästa termin plugga

Blir det galaxen gymmet idag för bröst/triceps, Ska GÖRA 6:a på 40kg hantelpress idag, allt annat är misslyckat idag!!

Samt så ska ja öka 5kg på andra bröstövningarna och öka vikt iaf på nästan alla triceps övnigar (3st) också idag, ska köra tyngre ett tag nu, så ja får muskeln och jobba lite igen. Känns som den tror den är på semster för tillfället, så i dag så ska musklerna ur solstolen o få jobba i gruvan lite :D
(Ska ta lite bilder i dag ifrån dagens pass)

Även pratat om och dra över te Karlstad för våruset också :D

Får vi se vad dagen erbjuder mera!!

Lite bilder:

Fin bild, snodd ifrån nätet

Baby <3

Där har NI bild på att de sitter/satt rutor på magen, snygg bild med mörkt/blått bakom.

Var JÄMT lite större i vintras hehe

Och ni som stör er på att ja lägger ut bilder på mig själv, varför går ni ens in på bloggen?
Dubbelmoral, nyfiken eller  :D


2011-05-10
07:53:50

10 Maj
Morgon!!

Igår var det ett så jävla bra gympass, körde ihop med en polare som heter stefan på gymmet där ja engång började lyfta lite skrot, brogårds gymmet!! Iaf ett källar gym med taskig ventlation o absolut inge syre där nere om det fler än 3 person samtidigt.. Och det var det igår haha

Iaf så är ALLT där ner så klockrent för o köra tunga pass, sagt som gjort så blåste vi på ett gött jävla rygg/biceps pass.

Chins 20kg Extra vikt vart den 7:a på Med 25kg Extra vikt vart den 4:a + en negativ reps, sen äver te stående RODD och 6:a på 90kg men ursusel teknik så ja sänkte till 80kg o gjorde 2set 6or i sista set så hade ja fått ordning på rodden igen. Var LÄNGE sen ja körde den övninge.

Sen dragövningen på ryggen som inte är så spännande men tar väldigt isolerat på ryggen.

Biceps körde ja för mig en ny stång som var formad som ett S, skrev iaf i min träningsdagbok att den övningen  hette S-Curl stående.

Iaf så satt verkligen armbågarna mot kroppen som det är lätt o slarva med i andra biceps övningar.

Så det var 3 set 6or med negativa på varje reps också, trodde varenda ven skulle komma fram  på axlar, armarna. Sen hantel och dragövning på biceps (Har träningvärk i armarna samt i Vingarna på ryggen idag haha!!

Drog efter passet hem till erik med 900g kycklingfile som vi grillade o delade på rakt av, riktigt gött efter et sådant pass.

Så på kvällen så vart ja tok sugen på lite glass, så maria hade en mars glass kvar så den tog ja och mumsade i mig. Men efter ja hade gjort det så tänkte ja FAN va gött de skulle vara med glass till, så ja rotade lite i hennes frys o hittade en "glasstårta" som ja råkade äta upp hela av.. SÅ mitt kvällsfika igår slutade bara på 1535kcal. Fint fika det haha :P

MEN MAN SKA UNNA SIG IBLAND, inge ja kommer märka av ändå något spec!!

Idag ska ja träffa min psyk Dr och prata om min conserta dos, ja TÄNKER stanna vid 36mg dosen ja, iaf för denna gång.

Känner att den dosen är lagom för mig, men det kan ändras med tiden, isf ökar jag då!!

Ska även följa med min far och handla lite mat, samt så ville han förbi gravarna en sväng. Kanske inte det roligaste man kan göra ihop, men träffar han ej mycke så man får passa på. Har väll inte egentligen INTE träffat han speciellt många gånger i hela livet om sanningen ska fram, men men var hans val o lösa barnfrågan så.. Jag har bara blivit en starkare person av och växa upp med endast min mor (Död sen något år tillbaka)

Blir även en roadtrip te karlstad, ska passa på och besöka Gymgrossisten butik dom har där!
Här ligger butiken om någon vart nyfiken http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=%f6stra+torggatan+9+karlstad

Sen gymmet för Ben/VADER-extra träning och Mage.

Och så fyller svärmor år, så kvällen avslutas där :)

Lite bilder:

25kg extra vikt, håller lite smalare grepp  när ja kör extra vikt för o spara mina porslin axlar lite hehe
Men dom blir bättre o bättre axlarna! Samt kör ja tok brett när ja kör chins utan vikt

25kg extra, blir lite konstig när tampen inte går fram och bak på bältet, blir lite vinkel på kroppen.
Sen är det lite tattare o köra med sådan bälte o tamp, men men tager vad man haver när det ska byggas!!
Finns speciella bälten med kedja i som är bättre.

Bättre bild hur smalare jag håller, utan vikt kör ja ända ut där det vita är samt sakta upp och ner
10reps utan problem sista set med bredd hållning (Hänger snett på det kortet i kroppen)

Kompisen stefan! (Stark jävel de där för o vara lättfisare på sina ca75kg (Marklyft 200-220kg)

Liknade ett sådan bälte, men detta bälte kändes lite tvivelaktig i kvailtén. Men visar vad ja menar iaf.
Sen vill ja personligen att kedjan/tampen ska gå fram och bak så vikten hänger i mitten av kroppen.


Enda bilden ja hittade på en sådan S-curl vi körde med, ångrar att ja itne tog kort när vi körde den!!

Kan aldrig BLI bra på kort, iaf mina solbrillor ja köpte på MAXI, så jävla retro fula så dom är SNYGGA.
Är grymt kär i dom haha!! (Ska forsätta köpa billga brillor för ja knäcker dom hela tiden)

Såna ska ja leta kopior på i turkiet, samt armani´s nya modeller med deras namn i vitt på sidorna.
Självklart mass andra brillor och så fula färg kombinationer i kläder som jag kan hitta  också!!
Vill ha så konstiga kläder som möjligt nuförtiden, men ändå inge hippie stil.

Hittade en random bild på en baksid axel övning ja kör, funkar skit bra och isolera baksida axlar med den
Omvänd Pec-dec
2011-05-09
08:05:53

9 Maj
Morgon i försommar värmen!!

Igår så vart det en PW te Picasso och tillbaka till älsklingen som vart en en sträcka på 14,34km och medelhastighet på km låg på 8.09km/h ibland högre. Efter jag hade kommit te skulpturen så vart det en 10min vila med en fluff protein drink som ja innan hade fluffat upp samt hällt is i för o hålla kylan, svin gött var det o sitta där o kolla ut över vattnet o bara slappna av :)

Resten av vilo dagen bestod av lite misslyckat protein kladdkaka samt så tog ja några promenader o bara gick runt o myste i solen.. Fått bra med linne ränder samt såna dära sexiga solbrillor ränder i fejjan haha!!

Men har sjult lätt o bli brun, så dom försvinner idag.

Lite synd att folk istan EJ gör saker, va ute mestadelen av dagen igår.. Såg knappt te en jävel förutom A-lagare och tanter o gubbbar o så, fördelen med o vara A-lagare verkar jou iaf vara att dom håller ihop och verkade ha det rätt roligt o gött i solen med sina lätt drycker (stockholm 7,2 satt gänget med o söp på haha) mot oss dödliga som SKA sitta inne för det är sketen jävla B vm på tv eller så har dom mycke och göra vettú (Är det  och äta chips, dunka på kärringen o snacka lite skit om sina vänner de)

Idag drog ja en PW lite tidagare än vanligt, kunde inte sova så bra och då tyckte jag att de var lika bra o kliva upp o göra lite nytta av dagen istället :)

Blir det troligvis en tur te skärgården med filt och en bok, så ja kan sola lite o läsa!

Har även avslutat dieten idag, så nu äter jag VAD ja vill NÄR ja Vill, inte för att NÄR ja vill spelar någon roll i kcal räkningen ändå. Så ni som har gått på den myten o inte äta efter en viss klockslag. Så sluta med det.

Detta med avslut menas att ja kommer inte äta ihjäl mig, men kommer lägga på mig  några kg på kroppshyddan, som ja sagt innan så spelar de ingen roll för mig att ja måste var fit i kroppen bara för det är SOMMAR. Ja är nöjd för iår, visat för mig själv att detta inte var något problem.

Så Mars-Maj 2012 så kommmer ja köra ännu hårdare diet samt se riktigt bra ut i kroppen.
Men innan dess så är det operation valross i höst/vinter, bulka o bli stor o fet  och stark. Ska låta min vän Johan E hjälpa mig med scheman osv. Han är bättre på styrkescheman samt tekniker i sådant än mig, så självklart tar ja sådan hjälp.. Om han vill hjälpa mig, men det tror ja han vill :P

Kommer ligga på precis samma uplägget på min diet med högt protein och det, så höjjer ja + kcal med kollisar på bulken. Varför ändra när ja ökat i princip ALLT i vikter på dieten.

MEN MEN ni märker att ja ligger flera månader före i tiden med mina planer, detta är bara för ja bestämmer ett datum när ja börjar diet/bulk så kör ja stenhårt sen!

Ska även te galaxen för Rygg/Biceps, så idag åker 20kg vikten på mellan benen på chinsen, är fokuserad på att göra iaf 1set med 7reps på den extra vikten, men målet är 2set MED 20kg. Sen ska ja lägga in stående rodd igen, valde bort den övningen under dieten av vissa anledningar!

Resten av dagen får vi se vad som erbjuds :D

Tränat ca 2,5 år nu, från fet till dagens resultat, så det är mycke svett o timmar på gymmet kan jag lova, så här kommer lite bilder på resultat på den tiden, om man tänker efter så har ja ökat grymt mycke i styrka för och mestadelen vart på underskott och kalori balans (Så rätt verkar ja göra i kost frågan+träningen, tackar allt läsning om tränings psykologi för det ang träningen)

Lite bilder


Jag för Ca 2år sedan (117kg), tränade oseriöst första halv året (såg ut så då haha) . Så ganska precis 2 år har ja tränat till dagens datum, då med seriös träning samt vid sidan om läst på om kost och testat massa olika saker. Mestadelen dieter o cardio då (Därför ja inte är något "monster" storlek mässigt idag.

För några dagar sen (Bilden har varit uppe nyss, Spänner mig lite kanske :P)

Såg ja ut på magen för ca 8 veckor sen, ca 92,5kg morgonvikt (Ospänt läge)

Ca 8 veckor senare - 7,5kg Morgonvikt 85kg (Ospänt läge)

Visst är min shake finare än den gamla stela statyn :D

<3 dig maria (Tack att du finns i mitt liv!)

Tappat fett% bra på ryggen (lyfter bara bak axlarna lite på bilen, så ospänd bild, Vikt 85kg) Men ska bli MYCKE mindre fett % nästa år
Mitt namn är borttaget på bilden pga att ja lägger upp lite bilder på träningsforum ibland, för tips samt råd osv.
Ska bygga bredd (V-rygg) samt djup på ryggen i vinter


2011-05-08
08:05:52

8 Maj
Morgon läsare!!

Igår var det en trevlig dag med styrkelyft tävling med daniel & stefan samt så tävlade östen och johan E i 3 grenar Knäböj-Bänkpress-Marklyft.

Är grymt imponerad av båda dom 2 personer men speciellt johan som klarar av tävla med med allt han går igenom, starkt av dig vännen!!!

Film längre ner på bloggen på en kille som tog 340kg eller så var det 350kg i knäböj med sprutande näsblod från snoken, kan bara sägas med ett ord MANLIGT VÄRRE!!!!!

När ja kom hem där ifrån så var det bara o åka till svärfar omg och få grillat, som verkligen var tokgött, och så körde dom ost i salladen (Kommer inte ihåg vad det heter, är vit i färgen osten hehe) underbart gott te salladen iaf :)

Fick ja lite skrap lotter, så jag VANN 235kr, är inte ofta man vinner på såna.. Så man får tacka hähä

Idag blir det bara lugnt, har som sagt vilo helg som alla andra helger ifrån träningen. Så det blir väll o sitta o glo eller ta en långsam promenad typ. Less som fan på och  bara sitta o glo på helgerna....

Tog en PW i morse, sträckan vart 4,46km.

Längtar te träningspasset imorgon, är nog lite tränings missbrukare haha

Bilder och Film
Manliga lyftet, här är adressen så man ser hela bilden!! http://www.youtube.com/watch?v=J0fJRt0_Alo


Johan AKA Djungel George :D

Östen på G te knäböjjen!

Random bild på hur det såg ut, noterade även att robbans nyströms skinnjacka hängde på domar stolen

Bättre bild på robbans nyströms skinnjacka. glömde du den så finns det o hämta ut på bowlingen i säffle

Johan E ska köra knäböj

Skrap lott kungen in action

500g kyckling gömt under sallad berget. Skuren kyckling i tärnings bitar istället för skivar, så mycke lättare o steka mycke mängd då :) (Tips ifrån kocken daniel hehe)

Snygg bild med "macro" läget på kameran utan zoom


Någon som vill ha ALLA bilder + Lite filmer ifrån TÄVLINGEN, skicka en komentar! Så löser vi något..
Johan E kommer också ha bilderna och det.
2011-05-07
08:30:28

7 Maj
Guten Morgen!!!

Igår så tog jag det sista i min lägnehet, skurade golven så den ser ut som ny o luktar gött nu :D. Alltså dom som jobbar som städare osv borde ha världens creds, för  ja städade kanske 20min och fick seriöst pump i ryggen samt underarmarna. Så vilket jävla tungt samt skit jobb dom har, men pengar måste tjännas på bra eller dåliga vis!

Finns ett bra ordspråk på pengar.

Alla sätt att tjäna pengar är bra, utom dom dåliga (Dom dåliga är när polisen knackar på)

Annars igår så vart det axelpass med 4:a på 65kg i militärpress i sista set, gillar att ja har ganska bra tryck genom hela seten utan o tappa spec i reps eller Kg.

Kör OFTAST 1set lite lättare så mosar ja på 2-3set nu, men sen under bulken i höst då är det bara vröltungt rakt igenom med olika veckor med olika reps. Tung vecka (1-3reps) lätt vecka (6-8reps) medel tung vecka (3-6reps) OSV

Tränade baksida axlar med Stefan S det var roligt o köra lite  pass med han! körde lite extra set på stående framåtlutad hantel sido lyft (Tar så underbart baksida samt mitten av ryggen högt upp mot baksida (Lägger upp en bild på övningen ja hittade på google) Tycker ALLA aka lägga in den på baksida axelpassen, bygger extremt bra.

Tog lite bilder på vad jag käkade te lunch igår, bara för man dietar/deff så kan man äta gött :)

Idag vart de en sedvanlig PW innan frukosten, var skönt ute med luvtröja samt så på helgerna så är det inge stress på folk som ska knega osv.

Käkar jag 500g kvarg och väntar på klockan ska gå, för klocka 12 ska vi åka över till säffle och kolla på Johan E när han tävlar i styrkelyft, ska bli så grymt o kolla på!!

Annars idag så blir det grilla hos marias pappa och INGEN träningen i dag eller imorgon :)

Lite tankesätt ang PW samt träning i allmänhet.

PW innan frukosten har hjälpt mig grymt mycke o få en bra start på dagen samt så har ja lärt mig att ta ansvar över att det måste göras även i regnt/snö/sol. Förr i tiden ar ja DUKTIG på att bara skjuta saker åt sidan som skulle göras, och gör man det i tex träning så ska man nog se över om det är verkligen det man vill satsa på!

MÅSTE lägga ner massor av timmar varje vecka för och få resultat samt hända något med kroppen samt få in träningen i vardagen. När väll träningen finns inbiten i livet så rullar allt på utan att man tänker på SKA ja verkligen köra styrketräningen/träningen i dag, är jou så gött väder o polaren ska grilla. NEJ ja skiter i det istället och grillar o tar några bärs. SÅ FÅR MAN INTE TÄNKA om man verkligen vill satsa, har man det tankesättet att man hela tiden FÅR förhinder o köra ett pass om MAX tar 40minuter om man kör på lite, då är man inte seriös även om man själv tror det!

ALLA kan få in 40 minuter NÅGRA gånger per vecka OM man verkligen VILL, så ta ur tummen ur röven o sluta sug på mammas bröst o lyft skrot/träna/ för i helvette grabbar/flickor.

Skriver EJ bloggen för att jag ja ska visa mig bättre eller skryta om massa saker, som vissa verkar tro ang mig i min stad! Skriver den för att framföra den lilla kunskap jag har och att visa att det går om man vill, så kämpa på i gymmen samt annan träning :)

Lite bilder istället för min trams text :)

Min lunch igår 300g chilli fläskifile med 200g grönsaker


Så snyggt med sjal (Eller vad det heter) Ser alltid lika bitter o sur ut jämt haha

Baksida axlar övningen jag skrev om längre upp i inlägget2011-05-06
08:28:13

6 Maj
Mörra Mörra!!

Jahop då var man 31år då, kan man åka på finlands kryssningar på onsdagar och söndagar o spela bingo utan o skämmas haha

Dagen igår vart det lite tårta o så hälsade jag på pappa, samt så när jag kom till maria igen så hade ställt fram massa rosor med lappar runt dom med massa  söta saker skrivna på <3

Och så lyxa vi till det med 1kg färsk kycklingfile till middag igår som jag skar i tunna/smala bitar o stekte upp. Skuillnaden på frysen mot färsk är så sjukt stor.. Frysen smakar industri jämför mot färsk. oftast 87% kött i färsk mot frysen som brukar ligga på 80% kött (guldfågelns frysta har 87%) Så det vart ca 800g kvar efter stekning var klar, så det vart ca 500g till mig som middag :D med grönsaker.

Fick jag en nästrimmar av maria också, den var sjukt jävla effektiv kan ja säga. Inte ett strå kvar i stor snoken har jag nu :D ALLTID hatat mina jävla näshår som sticker ut osv. Så jag har alltid ryckt dom med pincett förut, som gjorde sjukt ont..

Så köp en sådan, ser gött jävla ofräscht ut med massa knorr hår som hänger ut i från snoken!

Tränade även Mage/underarmar..

Idag drog jag min vanliga PW på morgonkvisten, var någa stav PW ute samt lite andra PW.. Känns som det är melodi i år o snabb promenera istället för och jogga osv. Ja personligen joggade ca 5-6km 5 dagar i veckan förra året i flera måander, aldrig känt mig så slut i kroppen efter den tiden, samt så rann musklerna av mig under dieten PGA att ja käkade för dåligt mot jag förbrände men ville gå ner sjukt mycke på den tiden också...

Blir det axlar & baksida på gymmet idag!

Så jag kommer ALDRIG jogga 1m i hela mitt liv (om inte polisen kommer och  vill ha tag i mig, då kan jag jogga lite haha) Så har du 10-15kg övervikt tex så PW och träna samt så äter du bara bättre så kommer man skala av ca 0,5-1kg i veckan då behåller du mestadelen muskler som också är en bra fettbörbrännare under HELA dygnet.

Tycker mina framsteg undr 8 veckor borde sporra folk o äta rätt samt träna och PW.

Lätt förklarat: Kroppen är som en motor. Stor motor högre förbrukning/förbräning av bensin. (Mer muskler, högre förbrukning/förbräning av kcal

*Skrev ett inlägg om allt skit snack om mig istan här, men väljer o ta bort det o ta det med dom personligen istället när tillfälles ges*


Nu blir det lite bilder istället :D

Otränade jag utan konturer osv som dom säger istan
((Taget igår 5maj på kvällen vikt ca 88,5kg kvällvikt)

Fick 4kg istället för 2,7kg protein ja beställde (Kolla vilka jävla stora burkar haha)
Ställde en w995 brevid för o visa storleken

Marias rosor ja fick igår <3

Fluff protein drink :D2011-05-05
07:36:44

5 Maj
Morgon i stugorna!!

Igår så vart det bröst passet med PB på hantelpress med 40kg * 4reps i sista set, så nästa vecka så smäller dom upp 6reps i första set. Är lite av ett mål som jag haft :) Att ja troligtvis sätter det under diet samt vikt av ca 85kg gör inte saken sämre.

Iaf liten sammanfattning av dieten så länge, gåttt ner 7,5kg på ca 8veckor. Ökat i kg ALLA övningar. Tappat åtskilliga cm över mage/höfter osv. Skafffat mig ett 6pack+sätesmusklerna  är framme (retar alltid någon discobyggare)  samt så har ja ökat i cm över bröstkorg osv..

Men tappat som fan på vadernas storlek, alltid haft ganska stora så. Men nu ser det ut som ett par storkben (Så daniel, välkommen in i värmen hos oss med storkbenen på gymmet) MEN man kan nte få allt, får mosa vader efter dieten sen!

Har även sen 1 1/2 vecka bytt ut gröten på 60g okokad +50gmjölk som ja käkade te frukosten förut  mot 500g kvarg ist. Ungefär samma Kcal mängd på dom, förutom att nu får ja i mig den mängen av större delen protein ist.

Märker ingeting av att ja skulle vara tröttare pga av kolliserna är på lågt intag, ibörjan så var det litegrann med det tror ja ifterhand var psykiskt mest.

Så tips i från mig: MOSA på protein samt tunga vikter på dieten samt skippa kollisar i större Gram mängd, så ska ni se på f*n på gymmet :D (Ej högrepare eller till fail på övningarna)

Idag vart det PW lite tidigare än vanligt runt ca 05:30, men DET var kallt jämt på 0 ute.. HATAR detta!! Men men bara sparka sig i röven o traska ut, men självklart efter 100m så är batterierna slut i min mp3 så det vart en tråkigt PW utan musik :(

Kom iaf hem efter den så hade maria gjort iordning min kvarg i en snygg skål samt en söt lapp till det, SÅNA små saker räcker för mig att ja ska känna mig upskattat.

Är inte värden av presenten, det är tanken bakom presenten  som räknas.. Tänk på det ni som är giriga som blir förbannad att ni inte får det senaste sakerna när ni fyller!! (Jag är upväxt i en familj med EJ gott penga ställt)

Idag kommer iaf min EGNA present te mig själv: 2kg choklad kassein proteinpulver, så ja kan fluffa igen :D :D Samt så får maria en present av mig te träningen, 750g choklad/mint kassein proteinpulver (hon kör oftast bara halva portiner av drinkarna)

Ska även te pappa och bjuda gammal gubben på lite budapestlängd med coca-cola till, då blir han glad jag personligen är inge för födelsedagar så jag är hellre snäll/givmild mot min närhet o bjuder dom ist för o sitta själv som kungen i mitten av ett kalas o bara bjuda in folk för presenterna skull, då köper jag hellre mina egna presenter för mina EGNA pengar :)

Ska bli bättre med o ta kort ifrån passen, men har tränat själv sista gångerna och jag har ingen lust o störa andra folk i deras träningen med att be dom ta kort när jag kör.

Har sett att det finns mycke ungt/nytt folk på gymmet. Vill ni ha hjälp med någon övning eller ser att ja kör någon övning och ni undrar VAD ja kör eller vill lära er den. Så säg bara till, hjälper mer än gärna till :) JAG kan verka dryg o kaxig  på gymmet men det är jag inte är så inne i det jag gör bara hehe.

Lite bilder

Min frukost present 500g KVARG med funlight!! Tack baby :D


Middagen igår 300g nötfärs gjort på ägg och vatten+kryddor (EJ ströbrö) sen in i ugnen
med grönsaker i köttet och som tillbehör (Parprika/morötter/sallad)
Ca Gram per 100g bara köttet utan ägg osv (Stekt o klart)
  • Protein: 22.0 g
  • Fett: 8.3 g
  • Kolhydrater: 0.0 g

Min tjej gjorde PB på strikt bänkpress lyft igår 42,5kg! Såg inte spec tungt ut så 50kg är på G
Så akta er killar, hon har nyss börjat med ren styrketräning :D (Viktklass runt 60kg)

Grattis till mig :D Haha

2011-05-04
08:20:31

4 Maj
Godmorgon pojkar & flickor!

Igår var nog den segaste/tröttaste dag ja vart med om, dock handlade tröttheten om tatto och den sena natten dagen innan. Även gym passet gick segt som f*n, men mosa på med fullt magasin i bensparken iaf (låter tuffare än det är i vikter, är inte så tungt hehe)

Så update ja min xperia igår, så gjorde jag som man skulle med säkerhetskopering på allt i telefonen, men när ja lägger in koperingen igen så är inte kalender notiserna med. SÅ jag har ingen aning om alla mina möten o allt annat jag ska göra, så det blir intressant!!

Svettades så mycke inatt så att när ja vände kudden så hade jag svettas igonom hela kudden haha, Bara o kasta ner kudden på golven o tjuvlåna marias kudde  ist :P

Idag känner jag mig betydligt piggare i kroppen, drog en PW i vår värmen på 0,2grader!! var både vinter jackor samt mössor & vantar ja såg folk hade på sig. Själv kör man tröja o träningsjacka, blir så varm ändå efter några 100m samt så har medelhastighet mellan 9-9,6km/h när ja PW så ingen risk att ja inte får upp värmen då.

Iaf så är det bröst & triceps på gymmet idag, ska lägga in 3 tunga bröstövningar för ja släppar efter med brösten mot axlar osv. (Kör bara 2 övningar framsida axlar) För dagen kör ja hantelpress med extrem liten lutning, Smithmaskin med bra lutning o cablecross drag underifrån mot näsan sittande på knä (Har ingen namn på den övningen)

MEN ska köra hantelpress, smithmaskin samt så lägger jag till klassiska bänkpressen igen, hållt upp pga att det låser sig konstigt i bröstkorgen i botten läget. Men nu är ja inte lika stel längre :)

Blir lättare vikter i bänkpressen för nu vill ja verkligen få in tekniken med svanka så jag håller bak axlarna och trycka ihop skulderbladen mot bänken sen lyfter i en båge bakåt samt hålla i armbågarna mera mot kroppen. Inte som ja gör nu, ligger som en död säl i sängen typ

Annars idag så är det skola samt så blir det som vanligt sitta o glo på film eller läsa lite på datorn, ALLT folk gör ingeting känns det som, eller så gör dom det utan mig :( Ska troligtvis gå te bibloteket o låna en bok iaf.. Skönt o slappna av och läsa lite :)

Denna bok ska ja kolla efter om inte den finns så lär jag hitta något annat hehe
(Gillar självbiografi böcker samt böcker som handlar om tex svensk maffia och såna genre)

Frank:
Sanningen om lögnerna
Länk: http://www.bokia.se/search/?q=frank+sanningen+om+l%C3%B6gnerna


Mitt tränings schema för tillfället

Vice verse på övningarna varannan vecka då

Mån:Rygg/Biceps
Tis:Ben/Mage (Tung mage)
Ons:Bröst/Triceps
Tors:Underarmar/Mage (Lätt mage)
Fre:Axlar/Baksida Axlar
Lör:Vila
Sön:Vila


3 Set per övning med 6st Reps och 3st övningar PER muskel EJ till fail på övningarna men såpass tung så att sista reps är riktigt tung i varje set.
Men 5 övningar på magen (3 raka övningar & 2 sido övningar, tagit upp det i tidagre inlägg OM varför ja gör så)

PW Varje morgon 45-50min

Lite bilder och inte bara massa trälig text :D

Min lunch igår 400g kycklingfärs som är gjort i ugnen med lite ost på, med 200g grönsaker till :)

Lite bättre bild på tatto, hur den ser ut på insidan av armen.
Ska gå in nästan te armhålan när den är klar

Börjar "randen" titta fram mellan bröstkorgen och naveln. Även på ospänt läge :P
MEN ska öka kcal snart samt så skiter ja om ja inte har rutor osv i sommar.
Är så kallt i vattnet i sverige så jag behöver högre fett %  innan bad säsongen haha

Fult jävla kort på mig!! Men ska börja anv sjal (heter det så) i sommar,
är grymt snyggt!
Har några andra i annat  material och färger också.2011-05-03
08:32:55

3 Maj
Mörra!!


Drog ett PB på ryggpasset igår, vart 2 set chins 7st reps på varje set med 15kg extra vikt mellan benen :D Väger cirka 87-88kg dagsvikt så 102-103kg körde jag på.

Efter det så vart det 1 set chins utan vikter, efter 12reps så slutade jag köra. Hade kunnat blåst på med 20st+

Hade bra tryck i hela passet!

Senare på dagen följde jag med och hjälpte maria och göra negativa chins samt latsdrag som man sitter längre ut på stoln med rak rygg och fullt utsräckt på varje reps. (Liknar i utförandet chins, dock sittande)

På kvällen kom en polare förbi och tatto mig, körde ca 4 timmar på min högra arm: överarm/armvecket/utsidan samt så är det iaf lika många timmar till innan hela armen är täckt :D

Idag ställde jag in PW innan frukosten för djag kom i säng typ halv 3 inatt, men ska ta en promenad strax ist :)
Sen blir det skolan ve 12 för mattte!

Och ben samt mag träning idag.

Sen har jag ingen mera planerat.

Lite bilder:

Tatto EJ klar än på flera timmar/ny gjord på bilderna!

Insidan av armen, mellan armbågen/armvecket


Baksidan mot armbågen


Utsidan av armenAllt ska färgas samt så ska tribal skuggas in osv.
2011-05-02
07:35:55

2 Maj
Morgon!

Drog över till K-D igår o kollade lite i affärer, vart lite nya linnen och boxer kalsiper och tunna strumpor, dör i mina nuvarnade strumpor jag äger är som ett par pjäxor runt fötterna samt så vart det ett par ljusa jeans som är som pirat byxor (eller vad det heter)

Kallt är det också, kolla på denna sida ang vädret, ser inge roligt ut :(  http://www.klart.se/v%C3%A4der-kristinehamn.html

Idag tog ja PW i kylan som vanligt, känns som det har bleve en vane sak :)

Skolan börjar i dag efter påsklovet, ska bli skönt o komma dit en stund per dag igen, så blir det rygg & biceps i eftermidag.

Senare idag ska ja tatto klart hela insidan av höger överarm samt så tror ja kör över armveck o allt på andra armen också, ett steg närmare full armar :D

Så får vi se vad resten av dagen erbjuder!

Blir ett kort inlägg idag :)
2011-05-01
07:13:12

1Maj
Mörra Mörra!!

Igår så var det en riktigt bra dag, jag & älsklingen tog en 4,5km promenad i skärgården på dagen så såg vi årets första båt i vattnet (sommar tecken) och folk slet som djur med dom där bryggorna som ska upp o ner varenda j*vla år :P

Drog vi hem te henne o faktiskt drog på en film som ja tyckte var sådär, men maria gilla den haha
The Chaperone är namnet på den länk:http://www.imdb.com/title/tt1663187/

Sen var det dax och åka till svärmor o leif för kycklingspett samt pastasallad osv, svingött var det iaf!!
Gick MYCKE kykling för mig där :D

Åkte vi även te majbrasan vid hembygds gården, mys det!!

Käkade även maria och jag årets första jordbubbe (Okejj den var typ tjeckiskt import)

Så avrundade vi kvällen med kvällsmat, min bestod av 500g kvarg samt ca 250g kycklingfile.
(Mer än vissa äter under en hel dag, skärp er med kosten.

Idag så var det som alla andra dagar för mig på morgonen, ur sängen sen te köket o blanda en EAA och så på med kläderna, Mp3 och skorna så ut o PW. Var som en spökstad ute idag, men trevligt o ha lugn o ro :)

Får se vad denna dag erbjuder, har iaf inga måsten idag igen!!

Bilder i från igår

Maria behövde hjälp o flytta kylskåpet innan vi skulle åka, så det var bara o bära iväget det haha


Var lite livat hos svärmor igår, så polisen kom upp


Puss bild med halva mig :D


Fina maj brasan :D