danielsquotidiano

2010-09-10
07:51:46

10 september
Morgon Morgon!!

Gjorde en TUNG 3a på 42 hantlarna igår iaf, det tar sig på gymmet nu :D Ska vara nykter ett tag framöver igen, känns att de kommer spåra ur annars med massa skit annars. Så bättre o lägga ner spånken, kan köpa en chips påse ist ungefär lika mycke Kcal som en tok fylla. Men såå mycke lugnare och kolla film och käka chips (Får det nog bli ikväll :P)

Schemat idag:

* Skola
* Styrketräning
* NYKTER2010-09-09
08:11:00

9 september
Godmorgon!

Gick klockan 05:30, och drog ut på en PW tog en timma idag PGA att det var så skönt väder ute. Och så är mina vader normala igen :)

Idag har ja skola en sväng sen har ja bröst/triceps vid halv 5, ska testa o köra 5or på 42kg hantlarna i hantelpress.

Efter passet blir det 20-30min PW på bandet.

Bandy gick bra igår, sjukt jobbigt men det gör jou inge


2010-09-08
07:46:25

8 september
Godmorgon!!

Tog en snabb PW vid 6 i morse, nu funkar mina vader igen så det vart 4km på cirka 32min.

Har vilo dag idag från styrka, dock ska ja ta en längre promenead ute idag. Har innebandy ikväll, ska vara med   
1 timma bara, blir så trött i skallen efter 1timma. Så det blir bara massa fjant spel.

Allt går bra på gymmet osv :)


2010-09-07
10:16:08

7 september
Godmorgon!!

Vilken undebart höst väder idag :D

Tog min PW i morse som vanligt, börjar kännas bra i kroppen efter helgen. Ska te skolan o plugga svenska idag sen blir det gym vid halv 5. Ben sen ska ja testa o jogga lite också.

Väger 92kg kvälls vikt med samma midjemått men lite större över ryggen armar Osv. SÅ det funkar jävligt bra med nya schemat. Ökat bra i vikter också!!

Ska som sagt bli j*vligt intressant om ja kan biffa te mig några kg i höst/vinter. Dock så RÄKNAR jag med rutor och fit i kroppen te sommaren 2011. Är mitt mål iaf :D :D

Mvh D

2010-09-06
08:35:12

6 september
Godmorgon!!

Var så dålig hela dagen igår så jag orkade inte skriva i bloggen. Var pga av lite för mycke alkohol på lördagen haha. Men nu är det måndag iaf, så nu blir det nya tag på gymmet.

Tog en morgon promenad i morse, den var väldig seg. Men men nu är den gjord iaf, så blir det skola snart. Ska träna senare i eftermiddag också!

Skriver mera ikväll.2010-09-04
07:19:40

4 September
Morgon!!

Börjar blogg med att skriva ATT ja ska bli bättre med bilder, mera text osv. Får ursäkta att ja slarvat med det sista tiden.

Tog morgon promenaden, vaderna funkade som det skulle. Så det är positivt!! Så nu blir det frukost o softa lite sen ner te galaxen för intervall och biceps/mage, har det egentligen i morgon men ska ut i kväll så det kanske blir en eller två öl.

SEN måsta ja sänka maten eller höja cardio, känner mig som en vandrande köttbulle nu. MEN egentligen sitter mitt problem i skallen ang hur jag ser ut. Måste försöka jobba bort det att ja tycker att ja är fet och otränad fortfarande.

Paulina hade ett ord på vad det heter när man är så, dock kommer jag inte ihåg vad det hette. Men jävligt jobbig problem att aldrig bli nöjd. Tex ja tycker ja är för smal, ja tycker ja är för fet, då kan det skilja kanske 2-4kg på vågen. Ja ni fattar!!

Schemat idag.

* Intervall
* Biceps/Mageör
* Försöka komma på vad ja ska ha för kläder ikväll (Fan ångest för och hitta kläder)
* Dra på fest/Träffa lite vänner


Är inne i en kosntigt period, mycke tankar osv. Men men bara köra på o blicka framåt.
2010-09-03
07:05:02

3 september
Morgon!!

Drog ut jämt innan klockan 6 (tror klockan var så, var lite trött o vimsig hehe) på en 40 min promenad. Var SJUKT jävla kallt! Så nu ska ja inhandla vantar samt en mössa på marken i filipstad  ikväll :)

Tränade på Bahuset igår, var helt okejj, snygg miljö samt bra maskiner och så var de många olika lösa vikter. Så det stället kan ja rekomendera och träna på. Råkade blanda ihop dagarna också, körde rygg igår men skulle egentligen kört bröst, så det blir bröst idag ist hehe.

På schemat idag.

* Skola
* En kort Intervall på galaxen
* Styrketräning
* Oxhälja

En rikitgt bra fredag, enligt mig iaf :D :D


2010-09-02
08:56:04

2 september
Morron morron!!


Idag funkade det och gå mina 4km med nästan full hastighet på morgonpromenaden, skönt som fan om skiten släpper.

Känner mig mycke piggare i halsen samt skallen efter ja bara vilade igår, dock kunde ja inte hålla mig från en promenad på eftermiddan hehe

Idag blir det galaxen efter ja vart i skolan för lite promennad/intervall och vid halv 5 ska ja testa badhuset gym. Ska köra rygg där, ska bli kul och testa ett nytt gym :)

På schemat idag

* Skola
* Galaxen
* Badhuset
(* Funderar och lägga in en kortare kvälls promenad, från och med idag. Typ 2-3km bara)

2010-09-01
08:18:30

1 september
Godmorgon!

Tog mig en sov morgon till 07:30, för ja känner mig inte hundra pigg i kroppen. Tung i skallen,ont i halsen Osv. Men har vilo dag idag så det kommer bli soffläge samt film hela dagen.

Ska till skolan 11:30 för och plugga svenska.

Ha en bra dag alla!!