danielsquotidiano

2011-04-14
08:22:09

14 April
Hej!!

Klev upp och drog i mig en EAA innan PW.. Går alltid förbi maxi på morgonenprmenader så idag så råkade ja gå förbi runt 06:50, och fyy fan va folk det var som stod i kö! VARFÖR gör man det för!? Gratis elvisp, eller lite gratis prinsestårta kanske??.. Tror fan inte dom går dit för o handla mat klocka 7 på morgonen eller är intresserad hur inredningen ser ut i matbutik haha

Träningen går sjukt bra nu, ökar på vikter samt går ner i vikt. Bara tacka hård styrketräning samt högt protien intag som ja ligger på nu.

Gjorde tex 4a på 40kg hantlarna i andra set igår, låg inte ens där när ja var 92kg tung, och nu väger ja 85,? Så det är jävligt skoj, sen märker ja nya vener i höfter samt mera konturer :)

Intressant läsning om alkohol ja läste imorse

Förmodligen är du medveten om att att alkohol inte är en del av en hälsosam livsstil men visst är det lätt att slänga rationaliteten åt sidan. Alkohol smakar gott (med rätt bartender), är socialt och ett enkelt sätt att glömma alla dagliga bekymmer. Som en drog är alkohol väldigt lätthanterlig och de flesta av oss lyckas och blir inte missbrukare. Det är tyvärr dock så att oavsett hur sällan eller hur lite vi dricker så påverkas kroppen negativt av alkohol och många dricker mer alkohol än de borde vilket i längden resulterar i att musklerna bryts ner och magen växer.

Maria: Texten i denna låt är till dig:
Anton Kristiansson – Vi Förtjänar Att Bli Lyckliga (feat Martin Elisson)


<3

















Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: